Vujadin prevario Mirku: Ono što je glumica izjavila potvrđuje sumnje!

0

Sve glasnije su priče kako Vujadin Savić vara Mirku Vasiljević, a one su dodatno podgrejane nakon priče jednog nedeljnika, koji je objavio fotografije na kojima se nepoznata devojka popela na Vujadina i par se naslonio na kola.

Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Znam da je to veče bio u kafani. Kako ću da rešim ovo sa njim je naša stvar, kao i šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom. Zovite aktera priče, ne mene – rekla je lepa glumica

– Vujadin je u lokal došao nešto pre ponoći sa pet svojih najboljih drugara. Ubrzo su stigle i nepoznate devojke, koje su im se pridružile u kafani. Zabava je bila zatvorenog tipa, a zgodnom fudbaleru se celo veče nabacivala atraktivna brineta, koja je u više navrata pokušala da ga poljubi – priča naš izvor i dodaje:

– On nije želeo da se upušta u avanturu, pa je nasrtljivu devojku u jednom trenutku savio sebi oko struka i izneo je napolje. Tamo su pričali više od sat vremena, nakon čega joj je predložio da ode kući – završava naš dobro obavešteni izvor.

Ovim povodom pozvali smo Savića, koji je potvrdio naša saznanja.

Istina je da sam te večeri bio u kafani, ali je Mirka bila upućena u to. Izašao sam u zezanje s društvom. Devojka koju sam izneo napolje je moja drugarica. Ne vidim u čemu je problem, jer ništa loše nisam radio da bi se digla tolika prašina – rekao je Savić.

Telegraf / Kurir

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.