fbpx

Naučite tajne velikih zavodnica i vrtite ga SEKSOM oko malog prsta!

Pucajte od samopouzdanja

Ne stidite se sopstvenog tela. Ono je najlepše, najbolje i najseksipilnije, i to neka vam bude jasno. Volite i divite se sebi, da bi ta energija prešla i na muškarca kojeg želite. To će napaliti kao nikada do sada.

Imajte jasno zacrtane ciljeve

Zacrtajte to što želite i ne stidite se da tražite. Ako hoćete da muškarac radi ono što vašem telu prija dovojno je da kažete i biće rečeno-učinjeno.

Pitajte ga šta on želi i šta ga pali!

Ne sme vam biti problem da pitate muškarca koje su njegove želje i prohtevi u krevetu. Uostalom, zašto biste pogađali, kada možete iz prve ruke saznati. To će dodatno pojačati želju za vama.

Ne propustite da pogledate prvu reklamu za seks.

Budite otvoreni za novotarije

Čemu monotonija kada znate da to ubija svaku želju. Isprobajte nešto novo, predložite mu neššto bezobrazno. Valjda vam je cilj da ga zadržite u krevetu. Ostvarute najdublje seksualne fantazije i biće zauvek vaš.

Ne glumite orgazam- NIKADA!

Zašto biste to činili? Ako muškarac ne zna da vas zadovolji, to je znak da se ne trudi, i da ni sledeći put neće biti dobar. Zato, ili mu recite bez ustezanja da niste dostigli vrhunac ili krenite u potragu za nekim ko će vas zadovoljiti! Uostalom, sami sebi ste na prvom mestu

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.