fbpx

Pevačica u šoku! Lekari joj povećali dozu lekova!

Katarina Grujić doživela je šok jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje nakon što je 15. avgusta operisala polipe na glasnim žicama.

S obzirom na to da je oporavak trebalo da traje nedelju dana, kod pevačice je sve krenulo naopako. Doktori su joj nedavno povećali dozu lekova jer ne može normalno da govori, pa su joj zabranili da peva.

Nije slušala lekare

- Kaća mora da miruje kod kuće i ne sme previše da se kreće zbog terapija. Ona se nije striktno pridržavala svega što su joj lekari savetovali, pa nikako ne može da izleči grlo. Često je išla na snimanja i pevala, ali nije nastupala jer je još slabog zdravlja. Kada je doživela šok, nije mogla da dođe sebi nekoliko dana i još nije svesna šta joj se dešava - priča izvor za Kurir i dodaje da bi folkerka za dve nedelje trebalo da počne da radi.

Spori oporavak

Pozvali smo Katarinu, koja nije mogla da priča, pa smo sa njom komunicirali preko poruka.
- Imala sam jednu operaciju polipa na glasnim žicama. Bili su ogromni, pa sam morala što pre da ih skinem hirurškim putem. Oporavak ide sporije jer su glasnice u šoku od operacije, još su natečene i crvene, a uzrok je i alergija. Vežbe koje sam dobila, kao i terapija, vratiće sve na mesto. Rečeno mi je da ću se uskoro oporaviti - izjavila je Grujićeva za Kurir.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.