fbpx

THE ROYAL HORSE GALA

Ulaznice po cenama od 1600, 1900, 2200, 2500 i 3500 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Ova magična predstava je događaj za pamćenje za celu porodicu, s toga je Kombank Arena za publiku spremila posebne pogodnosti!

Uz svaku od prvih 1000 kupljenih ulaznica, kao poklon dobija se vaučer za besplatno krstarenje Dunavom i Savom, koje je obezbedio Jahting Klub Kej.
Vaučeri se uz kupljenu ulaznicu mogu preuzeti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i ”Ušće” šoping centra.

The Royal Horse Gala je spektakularna predstava puna magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode, luzitano, poni, andaluzijski i druge vrste konja.

Ovaj senzacionalni program je videlo preko milion ljudi u celoj Evropi i dobra je zabava za celu porodicu, jer predstavlja zabavu kako za mlade tako i za starije.

The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu.
Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog jubileja u maju 2002. pod nazivom “Svi kraljičini konji” u kojoj je učestvovalo 1000 konja!

The Royal Horse Gala ”Pegasus”, predstava koja je nastala u saradnji sa Jean-Marc Imbert, je puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uižvati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.