Imate problema na seksualnom planu? OVO rešava SVAKI problem!

Dobra povezanost na seksualnom planu podjednako je važna za uspešnost veze koliko i poverenje, poštovanje i ljubav. O seksu treba da se razgovara i na njemu treba da se radi. Ovo su saveti doktor Fila Makgroua.

1) ODRŽAVAJTE CELOKUPNU VEZU NA ZAVIDNOM NIVOu
Ako se jedno od vas dvoje osećaja necenjeno ili nepodržano od strane onog drugog, biće problema i u seksu. Ako želite dobru seksualnu vezu, onda i ostali aspekti veze moraju da funkcionišu dobro.

2) ISTRAŽITE SVOJU VEZU
Ljudi su ranjivi kada se radi o seksu. To je čin koji je potpuno dobar samo ako postoji mentalno, emocionalno i fizičko poverenje. Ako ste seksualno friustrirani, istražite svoju vezu u globalu. Da li jedno drugom poklanjate dovoljno pažnje i da li ste opušteni kada ste zajedno? Ako niste, promenite nešto.

3) PREPUSTITE SE
Ne treba da terate sebe na seks. Seks treba da bude jedan način izražavanja uzajamnosti, podrške i brige. Tek tada može biti spontan i fantastičan.

4) BUDITE DOBAR PARTNER
Nelogično je da se po ceo dan ophodite ružno prema partneru, pa da kad legnete u krevet imate divan seksualni doživljaj. Neosetljivost, nepažljivost i neprijateljstvo čine vašu intimnost neprirodnom. Ako želite dobar seks, veza vam mora biti dobra.

5) NEKA VAM SEKS BUDE PRIORITET
Ako je sve drugo sa vašim partnerom kako treba, problemi se seksom mogu poticati iz drugih izvora. Ponekad su oba partnera rastrzana na sve strane i seks pada na dno liste priroriteta. U tom slučaju se morate potruditi da seks opet stavite na vrh liste.

Nadlanu / izvor: Žena.Blic

Pogledajte još