fbpx

POKUŠAJ ATENTATA? Škoda se zakucala u vozilo iz Vučićeve pratnje!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas umalo nije povređen u saobraćajnoj nesreći, kada je "škoda superb" u punoj brzini naletela na "audi" iz pratnje premijera Vučića u Crnotravskoj ulici u Beogradu, saznaje Kurir.

"Škoda" je službeno vozilo u vlasništvu Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije!

Pukom srećom premijer nije povređen jer se kolona vozila iz pratnje kretala nešto sporije. Istraga o ovom slučaju drži se u najstrožoj tajnosti. Za sada se proveravaju sve okolnosti nesreće.

"Škoda" je, naime, izlazila sa VMA i udarila u desni kraj "audija", drugog vozila iz pratnje, dok je premijerov automobil prošao nekoliko trenutaka ranije. Da je "škoda" išla malo bržu udarila bi u premijerov automobil, tačno u stranu u kojoj je sedeo premijer Vučić. Veoma je indikativno to da je vozač "škode" nailazio iz sporedne ulice i trebao je gotovo da se zaustavi. Ipak, on se kretao od brzinom od oko 50 km/h, što je neverovatno za ovakvu raskrsnicu.

Automobil u kojem je bio Vučić je nastavio i veoma brzo stigao do obližnje Direkcije BIA. U celom slučaju je veliki broj nelogičnosti, pa se istraga vodi u najstrožoj tajnosti.

Uskoro opširnije...

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.