Sve za lepotu: Naša voditeljka skida višak kilograma ultrazvukom!

Voditeljka se podvrgla metodi uklanjanja sala sa butina i stomaka, a pred lekarom je ležala u donjem vešu

Voditeljka se podvrgla metodi uklanjanja sala sa butina i stomaka, a pred lekarom je ležala u donjem vešu

Kako „Alo!“ saznaje, voditeljka se u proteklom periodu ugojila, tako da ne može da obuče gotovo nijednu odevnu kombinaciju, te je sada uzela stvar u svoje ruke i podvrgla se dijeti i metodi topljenja sala putem ultrazvuka.

- Suzana je već izvesno vreme ne može da obuče ništa od garderobe jer se baš ugojila i veoma je nezadovoljna linijom. Odlučila je da stane kilogramima na kraj tako što će do Nove godine da smrša i da u 2015. uđe vitka i mršava. Opšte je poznato da Suzi na srpskoj sceni važi za damu sa oblinama koje je čine seksi, međutim, u poslednje vreme su prešle u gojaznost, što je i sama očigledno shvatila.

S obzirom na to da Mančićeva vodi računa o svom izgledu, ponovo će dokazati da može biti vitka i zanosna. Inače, nedavno se Suzi požalila prijateljici da će umreti gladna i debela, na šta joj je drugarica odgovorila da sve žene u njenim godinama imaju isti problem, a to je gojaznost, koju uz malo truda mogu uspešno rešiti - otkrio nam je izvor blizak voditeljki, a od koga smo i dobili fotografije sa ovog tretmana skidanja sala na kojima Suzana leži pred lekarom u donjem vešu.

Izvor: Alo

Pogledajte još