Kod Orašca počelo snimanje rialiti TV serije Šesto čulo

BEOGRAD/ORAŠAC, 29. septembra 2009. (Beta) - Snimanje rialiti TV serije "Šesto čulo", koju je osmislio Tihomir Arsić, počelo je u utorak kod Orašca, sa glumcima kao što su Milena Dravić, Miodrag Miki Krstović i Mira Banjac, a emitovanje će krenuti pred zimu, na TV Pink.

"Šesto čulo" je koncipirano kao triler sa kriminalističkim zapletom, pri čemu "publika lično saslušava osumnjičene i odlučuje ko je ubica", rekao je Arsić novinarima u "velnes" centru Aleksandar, gde je snimanje u toku.

Prema Arsićevim rečima, glavni akteri serije su članovi specijalne jedinice "Balkanpol", koju su osnovale policije iz regiona, a svaka od 12 jednosatnih epizoda imaće za temu drugačiju vrstu kriminala, pa će se jedna baviti otmicama, druga trgovinom ljudima, treća sektama, četvrta trgovinom i prometom narkotika, i tako dalje.

Tihomir Arsić igra inspektora Arsenija Pašića, Vanesa Radman hrvtasku inspektorku Luciju Skoko, Milena Dravić načelnicu policije a Mira Banjac inspektorovu majku. Oni će činiti stalnu postavu serije, i njima će u istrazi pomagati gledaoci, dok se po principu sužavanja kruga osumnjičenih ne dođe do počinioca zločina.

Pogledajte još