Pevač iskeširao 1.000 evra da bi otkupio snimak bahanalija sa ljubavnicom!

Šaban Šaulić iskeširao je 1.000 evra da bi sprečio da snimak na kojem je intiman sa svojom trideset devet godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom završi u medijima.

Folker nije ni znao da ovaj video postoji dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli. Snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost.

- Ovaj snimak je ponuđen jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio, pa ga je prodao na drugoj strani za 300 evra. Osoba kod koje je završio video, kako sam čuo, potom ga je ustupila Šauliću i za to dobila 1.000 evra. Šauliću je bilo bolje da ga sam otkupi i uništi nego da okrene glavu i rizikuje da osvane u novinama. On je želeo da taj snimak više ne postoji i zbog toga ga je otkupio - kaže izvor za Kurir.

Mladić koji je prvi imao snimak je potvrdio da ga je prodao drugoj osobi.

- Prodao sam snimak jednom liku tako da nije više u mom posedu. Mislim da će ga odneti Šabanu, to je i najbolje - rekao je i naglasio da i on misli da je snimak na kraju završio kod Šaulića, što je i najbolje.

Šabanov komentar na sve ovo je bio vulgaran, i opsovao jenovinara koji mu je postavo pitanje o snimku.

Ni njegova žena nije bila raspoložena za priču:

- Nemojte nikada više u životu da me pozovete.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.