Nedeljni horoskop (ponedeljak 20. oktobar - nedelja 26. oktobar)

OVAN

Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili od diplomatije može biti koristi. Svi poslovi koji moraju da se obave tokom sedmice biće vam važni i pokrenuti se krajem nedelje. To ne znači da sedite mirno do petka. Emotivno što je potrebno većini Ovnova je večera za dvoje. To zvuči dobro i prihvatate ponudu. Budite ljubazni. Partner voli Vaš čarobni osmeh. Zdravstveno spavanje je potrebno posle stresne nedelje.

BIK

Potrebne su vam nove ideje. Diplomatija može rešiti dosta stvari. Pokušajte. Svi su lenji za bilo kakav rad ali posao ipak ne može da čeka. Dobar period za novac od utorka. Uložićete puno napora da ostvarite ono što vam je potrebno da imate. Saradnja sa drugim Bikom ima napredak. Emotivno jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja. Bik koji je slobodan može da očekuje od srede zanimljiv erotski susret. Zdravstveno čuvajte bešiku. Skolonost ka manjim prehladama.

BLIZANCI

Poslovni Blizanci koji se bave ugostiteljstvom restoranima, brzom hranom ili imaju neki omanji kafe mogli bi imati uspeha u tom radu. Dobar dan za novac od četvrtka. Vikend vam može biti posebno finansijski jak period u sedmici. Blizanci u bračnim vezama osećaju izvesnu dozu napetosti. Posebno Blizanci druge i treće dekade. Slobodni imaju susret na radnom mestu. Ljubav sa jednom Devicom može dosta toga pozitivno dati. Zdravstveno alergije vas muče.

RAK

Poslovno ste ove nedelje jako preopterećeni. Više razmišljate o tome da se što pre završi neki zadatak nego o tačnosti i preciznosti. Sastanak sa Vagom može dobro proći. Diplomatija pod broj jedan. Emotivno mnogi pripadnici ovog sazvežđa mogu imati kontakt sa prošlošću. Stara ljubav vas zove, opterećuje pitanjima koje ste Vi prevazišli. Rak u braku ima obavezu da dokazuje svoju emociju. Zdravstveno vam nesigurnost donosi frustraciju i anksioznost.

LAV

Poslovno vodite računa o svemu. Pa će tako nadređeni, šef ili direktor imati nezgodu na poslu. Vi svakako možete da utičete na dosta toga. Željni ste promena. Vaš uticaj, ideje su značajne kako god. Novac od srede ili petka. Emotivno usamljeni Lavovi koji ih je malo, potražiće svoju staru ljubav. Lav u braku nije raspoložen za neke velike kućne poslove koje mu nameće supružnik. Verovatno će biti manjih prepirki. Zdravstveno zbog promene vremena imate otežano disanje.

DEVICA

Poslovno u punom ste zamahu. Imate osećaj da se spremate za veliki uspeh. Device su uglavnom takve kada ih preplavi osećaj za dobar posao i energiju. Savet je da se ipak čuvate raznih smicalica, ogovaranja. Vaš vladar je ipak još uvek u retro hodu. Emotivno imate partnera koji vas podržava i koji je dobar ideolog. Uz pomoć njega možete dosta toga da postignete. Zdravstveno vas muči stomak ili bol u leđima.

VAGA

U zavisnosti od Vašeg iskustva, godina starosti, saradnici će se postaviti pomalo neprijatno ali to nije razlog da Vi klonete duhom. Znate da ste neko ko može da uradi sve što je potrebno kako bi zaradili odlično. Dobar dan za novac od petka i vikend. Emotivno ste u fazi da morate imati neku ljubavnu vezu koja vas održava stabilnim. Žena Vaga ima susret sa muškim Bikom a muškarac Vaga sa ženom Ribe. Zdravstveno ne unosite sami sebi negativnu energiju.

ŠKORPIJA

Poslovno nije poželjno da dozvolite ljubomori, posesivnosti vašoj prirodnoj osobini da sputavaju ostvarenje ličnih ciljeva. Možete imati podršku osobe koja je rođena u znaku Devica. Ona će vam sigurno doneti mir, znanje i novac. Bićete šarmirani od strane osobe koja se bavi nekim neobičnim zanimanjem. Oduševiće vas svojim karakterom. Nije aspektovano za veliku ljubav ali za dobar provod je odlično. Zdravstveno morate da pazite na donje ekstremitete. Bolovi u nogama.

STRELAC

Na poslu nemir i nestabilnost. Nezadovoljni saradnici gledaju na sve načine da se suprostave. Morate da donesete odluku kako da radite sa većom grupom ljudi koji su realno teški za saradnju. Potrebna vam je komunikacija sa partnerom. Morate da popravite stanje u zajednici ili braku. Verovatno ste preterali oko posla pa se stanje u braku menja. Partner je osoba koja je energičnija od Vas. Zdravstveno zbog preteranog rada panika vas opterećuje.

JARAC

Poslovno morate da birate saradnike koji su vični da zarade na brz ili lak način. Ukoliko radite sa Škorpijonom očekuje vas uspeh i uvećanje budžeta. Ako ste se vezali za Vagu onda ćete sačekati zaradu jer se bolje družite nego radite. Emotivno vam je potreban neko ko će da razume Vašu preteranu potrebu za poslom i dominacijom. Jarac u braku može da računa na neki flert. Zdravstveno stres smanjite fizičkim vežbama.

VODOLIJA

Poslovno ste opterećeni kućnim dešavanjima. Vaš posao mora da trpi. Sve obaveze ostavljate za narednu nedelju. Možda bi bilo dobro da poslušate savet jednog Ovna koji uvek ima razloga da radi i nešto pokreće jer ćete zaraditi tokom nedelje neplanirano veći novac. Potrudite se da to bude pred kraj sedmice. Deca su vam preokupacija. Briga za familiju. Vodolija koja traži novu ljubav može da se pokrene već od starta nedelje. Zdravstveno vas muči često nervoza.

RIBE

Osobe rođene u ovom znaku mogu imati problem sa novcem. Postoji odugovlačenje naplate dugovanja dužnika. Potrudite se da vam sedmica prođe u najvećem miru koji imate. Možda bi bilo pametno da se izdvojite iz posla pa nastavite od sledeće nedelje dalje. Partnerski odnosi su vam bitni jer to pojačava Vaš sistem vrednosti. Slobodni pripadnici imaju dobru ljubavnu razmenu sa Škorpijom. Zdravstveno gradite imunitet jakim samopouzdanjem.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.