Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 20. oktobar - nedelja 26. oktobar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu osećati veliku doza optimizma u ljubavnm životu, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati značajne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti će biti dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi sredinom ove nedelje ulaze u uzbudljiviji emotivni period, kada zauzeti mogu osvežiti svoj odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka biće optimističniji, moguće je da će se broj novih poznanstava povećati, kao i šanse za nove ljubavne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom. Slobodni bi mogli imati neko značajno poznanstvo, ili započeti novu emtoivnu vezu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje postaju veoma aktivni kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući. Zauzeti Rakovi imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.)

Za Lavove ova nedelja biće mirniji period u kojem će, naročito oni zauzeti, moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, ali oni kojima se neka osoba već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devicama ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka mogu nekoga upoznati.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje i dalje mogu uživati u novim kontaktiem, ali i u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i više strasti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpijama sredinomove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodne i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a želja da zablistaju i budu u centru pažnje će im se ostvariti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali neki mogu postati tajanstveni i praviti neke tajne ljubavne planove. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da poboljšaju odnos sa voljenom osobom i u vezu će uneti više strasti i uzbuđenja.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu biti okupirani svojom ljubavnom vezom, ali ako budu previše zahtevni, mogu naići na odbijanje druge strane. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se dopasti, a na moguća je i značajna ljubavna veza.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolijama.će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnos sa partenom je stabilan. Slobodni će imati šanse da započnu novu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe u drugoj polovini nedelje mogu ostvariti bolji odnos sa partnerom, ali do tada će jedino svojim strpljenjem uspevati da prevaziđu nesporzume. Slobodni pripadnici znaka u drugoj polovini nedelje ulaze u mnogo povoljniji period kada će imati više ljubavne sreće.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.