Pevača supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!

Poznati pevač zato već izvesno vreme živi u hotelu čiji je vlasnik njegov blizak prijatelj. Topalko veruje da će njegovu životnu pratilju, s kojom je 17 godina u braku i imaju jednu ćerku, proći bes i da će uspeti da reše nesuglasice, te da će ponovo deliti krov nad glavom. Samo iz tih razloga on za sebe nije iznajmio stan. Našao je privremeno rešenje i zasad je u hotelu na Vidikovcu, u kojem je boravio i dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, kad se i sprijateljio s njegovim vlasnikom.

Nada se pomirenju
- Poslednjih meseci Milan i Vesna su u zategnutim odnosima. Ona nije htela da mu oprosti prevaru, i to s dvostruko mlađom devojkom, već mu je rekla da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su kupili novcem od nagrada koje je Topalko osvojio pobedivši na „Farmi“ i na „Grand festivalu“. Pošto nije imao kud, živi u hotelu na Vidikovcu - tvrdi izvor za Kurir, blizak pevaču.

(old_image)

Ovim povodom pozvali smo i Topalka, koji nije demantovao naša saznanja, ali odbio je da govori o svom privatnom životu.

- Svaki put ponavljam da me ne zovete kada hoćete da me pitate nešto o mom privatnom životu. I vrapci na grani znaju da o tome neću da govorim za novine. Ne volim da zabadate nos u moj život i život moje porodice. Idite kod Zdravka Čolića, koji je moj uzor, pa će vas i on zamoliti da o njegovim intimnim stvarima i porodici ne pišete. Ja nisam tračara. Ima mnogo mojih kolega koji vole da se priča i piše šta rade kad se svetla ugase, ali ja nisam među njima - rekao je Topalko za Kurir, koji je naglasio da može da govori samo o svojoj karijeri.

Priča samo o poslu

- Sve što ima veze s poslom rado ću vam reći. Eto, spremam se za Grand festival, na kome ću se pojaviti s novom pesmom. Kakvo je vreme došlo, ja hvala bogu radim, imam tezge i to je dovoljno da znate o meni. Budite dobri sa mnom jer vam neću dati intervju kad postanem velika zvezda - poručio je Milan Topalović za Kurir.

Pogledajte još