Ove seksualne vratolomije mogu da budu opasne!

Seks poza u kojoj žena leži na boku, pod uglom od 90 stepeni u odnosu na muškarca, tako da oblikuju latinično slovo L, može da bude opasna. U ovom položaju povrede penisa su česte.

Ni u ormanu nije bezbedno!

(old_image)

Ne mora obavezno da bude na stolu, već na bilo kojoj podlozi gde muškarac stoji, a žena leži na leđima. Da, poza jeste spontana i uzbudljiva, ali frakture penisa u ovom položaju nisu retke.

Dame vole da budu gore, jer tako lakše kontrolišu dinamiku seksualnog odnosa. Međutim, ukoliko ona malo jače "poskoči", moguće su povrede jer je penis prilikom erekcije izdužen.

Ako vam se ponekad desi da se u zanosu strasti samo prislonite na zid, tako da muškarac drži celu partnerkinu težinu i praktično je pomera gore-dole, budite obazrivi – u ovoj pozi česte su povrede leđa.

Mnogi vole "dogi stajl", ali lekari upozoravaju da se na ovaj način može oštetiti grlić materice zbog duboke penetracije.

Takozvana poza 69, nije opasna, ali muškarci kažu da nije baš ni najbolji izbor. Žene su u toj pozi previše "zauzete" i teško im je da u isto vreme uživaju u zadovoljstvu i pokušavaju da pruže isto partneru.

Obrnuta kauboj poza, u kojoj žena sedi u krilu muškarca okrenuta leđima, nije baš omiljena damama jer kažu da u tom položaju teško mogu da dožive orgazam.

Seks pod tušem, u bilo kojoj pozi jeste uzbudljiv, ali ako planirate da na ovaj način "raspalite" strasti, budite pažljivi - klizav pod može da vam uskrati zadovoljstvo i izazove povrede.
Izvor:vesti

Pogledajte još