Zbog ovoga se uzalud nervirate: 11 stvari u seksu koje muškarcima nisu bitne

1. Miris vagine
Osim ako nemate neki ginekološki problem, vaša vagina miriše – kao vagina, i to je što se muškarca tiče sasvim u redu. Uopšte ne brinite što vaše međunožje nema miris poljskog cveća,
jer zapravo, kada bi bilo tako, on bi se verovatno zapitao da li je sa vama sve u redu!

2. Da li vam je koža potpuno glatka
Ok, niko ne kaže da je u redu zapustiti se, ali muškarac uopšte neće primetiti ako ste preskočili brijanje sinoć ili ste zaboravili da zakažete depilaciju na vreme. Gledajte na to ovako – on bi se odrekao svog dobro plaćenog posla, sam da može da vodi ljubav sa vama, a nekoliko dlačica viška, svakako neće pokvariti stvari.

3. Koliko ste vlažni
Ne postoji previše vlažno, a u slučaju da je nedovoljno vlažno – postoji lubrikant. Zato se ne opterećujte ovim pitanjem, je on u svakom slučaju ne misli o tome.

4. Neobični zvukovi tokom seksa
Potpuno je normalno da se tokom seksa pojave i neki uvrnuti, neočekivani zvukovi, koji često dolaze i iz vaše vagine. Oni mogu da postanu problem jedino ako prekinete seks i prokomentarišete nešto tipa „o bože, užasno!“, u suprotnom, niko na njih ne obraća pažnju.

5. Da li ste preglasni ili nedovoljno glasni
Sve dok se ne proderete toliko glasno da mu izbijete bubnu opnu, njemu je stvarno sve jedno koliko ste glasni, dokle god mu na različite načine stavljate do znanja da uživate (pod uslovom da stvarno uživate). Bilo da ste devojka koja se pred orgazam potpunu utiša ili ona koja voli da uživa glasno, sve je u redu.

6. Koliko su vam velike grudi
Imajte na umu sledeće: muškarci obožavaju ženske grudi. Kao takve. Veličina brushaltera je potpuno ne važna.

7. Face koje pravite tokom seksa
Najveća je verovatnoća da ih on smatra vrlo erotičnim, šta god vi mislili. Svi imamo uvrnute face tokom seksa, a dok god one izražavaju zadovoljstvo, svi ste na konju.

9. Kako vam izgleda kosa
Imate seks. To je sve što je njemu u datom trenutku važno. Da li ste oprali kosu, koliko ukosnica trenutno imate na glavi, da li vam se uskovrdžala kosa od vlage i slične brige – njemu nisu ni na kraj pameti, a bolje da ne budu ni vama, jer će vam to prilično upropastiti zadovoljstvo.

10. Koliko vam je vremena potrebno do orgazma
Ne brinite o tome ako vam je potrebno malo više, njemu je drago da vas zadovolji i nije mu teško da se oko toga potrudi. Ako nije tako, onda pored sebe imate kretena i trebalo bi da ga ostavite.

11. To što niste raspoloženi za oralni seks
Ne, on se neće naljutiti niti vas smatrati „lošom ribom“, ako odbijete oralni seks, jer vam jednostavno nije do toga. Potpuno je u redu da ga odbijete ponekad.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još