12 seksualnih iskustava koje doživimo u svojim 20-im

1. Seks posle koga jednostavno poželite da odete kući, jer vam je vaš krevet draži od tipa pored koga ste trenutno. Seks je možda i bio ok, ali nešto tu ipak fali… vaš anatomski jastuk, na primer.

2. Seks koji je toliko dobar da vas natera da se iznervirate
zbog toga što sva prethodna iskustva nisu bila ista takva. Kako to da niste znali da orgazmi mogu da budu toliko intenzivni? Prokleti bivši…

3. Seks za vreme menstruacije.
Jer ste konačno shvatili da tu nema ništa strašno i da je potpuno ok.

4. Diktatorski seks, da tako kažemo. Posle godina seksa tokom koga ste bili stidljivi, konačno ste se oslobodili i nemate problem da kažete šta želite, a šta ne, šta vam prija, a šta ne. Direktno saopštavate i ne zadovoljavate se ničim manjim. I osećaj je sjajan.

5. Seks koji vas natera ga pitate: „Kako je moguće da imaš toliko godina, a da si i dalje toliko loš u ovome?“. Jer, malo je smešno da pretpostavite da frajeru možda nedostaje iskustva i da će stvari postati bolje, ako on ima, recimo 29 godina.

6. Seks u udobnom krevetu. Ovo je tako sjajno i donosi potpuno novu perspektivu u odnosu na vaš školski krevet ili dvosed na razvlačenju.

7. Seks u neverovatno finoj posteljini. Da li ste obraćali pažnju na posteljinu kada ste imali 19 godina? Ne? To je verovatno bila psihološka reakcije, odnosno potiskivanje činjenice da vodite ljubav okruženi kič cvetićima ili kamiončićima. Ali, nešto kasnije shvatate koliko svilenkasta posteljina može da bude divna. I osećaj na koži je fantastičan.

8. Seks sa muškarcem koji ne misli da je akcija završena dok vi ne doživite orgazam.
Ovo je, iz toliko razloga, zapravo jedina vrsta seksa na koju treba da pristanete.

9. Seks sa osobom koju neizmerno volite. Ne samo tip u koga ste se zatreskali, već muškarac prema kome imate iskrena i duboka osećanja, a ona su, naravno, uzvraćena. U vezi ste već dugo, dobro se poznajete, imali ste seks milion puta i već oboje odlično poznajte telo i potrebe ovog drugog. Ova vrsta seka je nemerljiva sa bilo čim.

10. Seks koji je toliko dobar da poželite da se udate za tipa. Vaauuu. Da, lako je zamisliti takav seks do kraja života.

11. Seks sa igračkama koje su vam ranije delovale pomalo odbojno. Sećate se kako ste ranije umirali od smeha na slike pink vibratora? Pa, da i dalje deluju smešno, ali im to opraštate, jer vam donose nešto stvarno posebno.

12. Seks koji se pretvara u dremku. Nisu samo muškarci ti koji zadremaju posle seksa, i devojkama se to dešava i sve je totalno ok. To je onaj osećaj kada pomislite, ovo je bilo sjajano i zadremate sa osmehom na licu.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.