25. Fashion Selection – Shopping centar Kragujevac Plaza i Fashion Travel

0

U okviru 25 Fashion Selection-a održan Fashion Travel u hotelu "Izvor" u Aranđelovcu i u shopping centru Kragujevac Plaza u Kragujevcu

Modni karavan 25. Fashion Selectiona, u sklopu tradicionalnog Fashion Travela, krenuo je put Šumadije, u hotel “Izvor” u Aranđelovcu, a potom u Shopping Centar Kragujevac Plaza, gde je održana revija kolekcija za jesen/zimu 2014/2015 najpoznatijih domaćih I stranih brendova, čije se radnje nalaze u najvećem shopping centru u Šumadiji.

U prepunoj Kragujevac Plazi, Kragujevčani su imali prilike da budu deo najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, kao I da uživaju u novim kolekcijama brendova I modnih kuća poput PS Fashiona, modne kuće Luna, brendova C&A, SportVision, Lisca, Benetton, Sportina, Carvell, Tom Tailor, Office Shoes, Deichmann, PWL I mnogih drugih. Program u Shopping Centru Kragujevac Plaza je vodila naša poznata glumica Milica Milša, dok su u prvim redovima sedeli mnogobrojni ljubitelji mode.

Ekipa Fashion Travela prethodno je provela tri nezaboravna dana u hotelu “Izvor”, koji se pokazao kao pravi izbor za druženje, relaksaciju I opuštanje u mineralnoj vodi kojom ovaj kraj obiluje. Hotel, uređen u neoromantičnom stilu, raspolaže sa 165 soba, pansionskim restoranom, dva Ala carte restorana, kongresnim centrom od pet multifunkcionalnih sala.

Međutim, ono po čemu je hotel “Izvor” najpoznatiji, I u čemu je ekipa Fashion Travela najviše uživala, je prelepi spa&wellness centar, najprestižniji u Srbiji. Obilje sadržaja i prijatan ambijent omogućavaju gostima da provedu nezaboravne trenutke uživajući u čarima Wellness centra. Ekipa Fashion Travela uživala je u unutrašnjem i spoljašnjem bazenu sa termalnom prirodnom mineralnom vodom, turskoj banji, parnom kupatilu, bio sauni, finskoj suvoj sauni…

Aranđelovac I okolina takođe nude velike mogućnosti za aktivan odmor, a jedan od izleta koji su za ekipu Fashion Travela organizovali ljubazni domaćini je I poseta etno-selu Babina reka. Idejni tvorac ovog etno-sela, slikar Slaviša Živković, zaista se potrudio da se gosti u domaćinstvu Živkovića, u potpunom miru I tišini, kraj jezerceta ili u jednom od tri restorana u sklopu etno-sela, potpuno opuste I odmore.

Dok se još sležu utisci sa Fashion Travela, Fashion Selection ulazi u svoju završnicu, I to revijama Suzane Perić I modne kuće St. George, koje će biti održane 20. I 21. oktobra.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.