Koji horoskopski znak je najlepši?

0

Neki kažu da horoskopski znak može odrediti i naš fizički izgled. Pa, ukoliko verujete u zvezde i ono što vam one “poručuju”, ovako biste trebali izgledati u odnosu na svoj horoskopski znak.

Ovan

Sportske građe, mišićavi uprkos višku kilograma, imaju izražene crte lica. Često imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Nisu skloni debljanju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Obično imaju skladnu figuru, okrugao nos, punije usne i blistav ten. Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Često se oblače elegantno.

Blizanci

Često deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno.

Rak

Okruglo lice i istaknute jagodice, ali ih krasi i upečatljiv nos. Kosa tamna i imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe.

Lav

Gusta i sjajna kosa je njihov zaštitni znak. Krase ih i široko čelo i široka vilica, kao i lepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature. Vole da se oblače moderno.

Device

Poprilično su vitki, a višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i crta lica, zbog čega se svrstavaju u lepe znakove. Često nose odeću neutralnih boja.

Vage

Viši od proseka, a kao pojava deluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji deo tela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tela. Vage obožavaju da se doteruju.

Škorpije

Imaju nešto šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosem. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu.

Strelac

Najzgodniji znak zodijaka. Prosečne visine, sportske građe iako često i prekomerno uživa u hrani. Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno.

Jarac

Neupadljiv, koščat, ima elegantan i dugačak vrat, najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću.

Vodolije

Imaju punije lice i svjetliji ten. Često dobijaju podbradak, obično imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Oči su pomalo vodenaste, ali imaju lepe i meke, krupne usne. Pripadnici ovog znaka ne pridaju veliki značaj odeći.

Ribe

Lep ten, meka koža, jaka i gusta kosu, dok su im oči najlepša crta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok.

AURA.BA/urbani-svijet.com/

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.