Tom Novy

U uspavanom i lenjom klupskom januaru, Tom Novy je prijao. Ispalo je odlično što nije došao u Beograd u decembru zbog magle jer je ovo pravo vreme da ga vidimo i čujemo...

Vrlo začuđujuće – ispred kluba bez gužve. Ali nas zato u klubu očekuje sauna i mnogo ljudi koji, čini se, samo negde cirkulišu.

Bilo je primetno da je Tom Novy sasvim raspoložen. Đuska, odlično se zabavlja uz svoju muziku. Da Tom Novy voli da se obraća publici i da je dobar šoumen govori i to što se nekoliko puta latio mikrofona. Konstatuje prodornim glasom – „Ovde je prilično vruće, zar ne!!“, a onda i ona poznata „Give me some noise“ (U prevodu – Da vas čujem!).

Ako ste kao i ja otišli na žurku sa predrasudom da će ovaj DJ, bivši voditelj emisije (između ostalih) „Dance Floor Charts“ na MTV-ju, VJ (majstor za vizuelne efekte) i voditelj radijske emisije, puštati samo poznate dance hitove i da će ugađati publici – prevarili ste se. Ruku na srce, provukao se neki hit kao što je „Your body“ ili „In the club“ (50 Cent), ali set je protekao kao fina vožnja techhouse-a bez mnogo variranja.

Gužva, vrućina, guranje i vest da je neko pao u nesvest je postala izgleda uobičajena praksa u klubu „Andergraund“. To svi znaju, očekuju i o tome se više i ne priča. Šteta što je tako. Klub „Andergraund“ je jedan od naših najboljih klubova, ali nije dobar domaćin za velika strana DJ imena zbog svoje veličine. Dokaz za to je i prošlonedeljna žurka u ovom klubu (LTJ Bukem) koja je po muzici bila savršena, ali po gužvi i vrućini totalni promašaj.

Ne znamo da li će se ubuduće nešto menjati po ovom pitanju, ali za sad imamo privremeno rešenje za izlazak u „Andergraund“ – obucite svoju najlaganiju i najlepšu odeću, ali obujte najstariju obuću (kad vas izgaze da vam ne bude žao). 

Kliknite ovde da biste pogledali sve fotografije sa ovog događaja.

Nada Veljković

 

Pogledajte još