Zatvoren 25. Fashion Selection

Na scenu su najpre stupili najmlađi manekeni u dečijoj kolekciji St George-a koju je kreirala Milica Mavrak. Dečija kolekcija obiluje udobnom i toplom trikotažom u vrlo razigranom koloritu i upotpunjena je kapama, šalovima i rukavicama.

Pogledajte galeriju slika sa 25. Fashion Selection-a

Katarina Urošević predstavila je mušku i žensku kolekciju, inspirisanu pirotskim ćilimom, u prijatnim pastelnim bojama, praćenu već prepoznatljivim St George asesoarima.

Tokom dve decenije za modnu kuću St George radilo je više od 30 akademskih kreatora, a jedan od prvih bio je Vladimir Stojanović, koji je svojom autorskom revijom dao doprinos proslavi jubileja St George-a. Vladimir Stojanović je predstavio muško žensku kolekciju pletenina savremenih tema, a istovremeno u sentdžordžovskom maniru.

Proslavu 20 godina rada modne kuće St George uveličala je svojom muzikom porodica Hadžimanov, koja je na reviji nastupila u sve tri generacije, te je publika uživala u muzici i pesmi Zafira, Vasila i Marte Hadžimanov.

Revijom modne kuće St George završio se 25. Fashion Selection, a naredni, 26. Fashion Selection biće održan u aprilu 2015. godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.