Izludeće vas: Muškarci, ovo ne želite da čujete o vašim partnerkama!

Sigurno niste znali, a 100 odsto smo sigurni i da ne želite da čujete: čak 72 odsto žena u dugim vezama mašta o drugim muškarcima, rezultat je nedavnog istraživanja. Kako se navodi u studiji Univerziteta u Vermontu, što više muškarac provodi vremena sa svojom partnerkom, to njoj češće odlutaju misli.

Pre nego što izludite zbog ovoga što ste čuli, navodimo i objašnjenje da nema dokaza da žena koja mašta o drugom muškarcu, želi da prevari svog partnera.

Dakle, radi se samo o fantazijama koje ima svako ljudsko biće, i nije istina da muškarci u tome prednjače, čak šta više- žene su sklonije maštarijama. One su samo način na koji se zadovoljava, može se slobodno reći, primitivan seksualni nagon i potreba za raznolikošću.

Šta god da mislite o tome, vi muškarci to svakodnevno radite. Prema istraživanjima, dokazano je da čak 98 odsto muškaraca mašta o seksu s drugim ženama, a ostalih dva odsto su verovatno veliki lažovi.

Ipak, fantazije nisu jedini način da bi seks u dugogodišnjoj vezi bio uzbudljiv. Na vama je da začinite ljubavni život malim sitnicama poput pipkanja i seksa na javnom mjestu, nenošenja donjeg veša, prljavog pričanja ili jednostavno saznate šta to nju pali, a vi još ne znate. Pa to i ispunite.

Izvor: magazin.net.hr

Pogledajte još