fbpx

Koristila hrčka umesto vibratora!

Lekari najpre nisu mogli da poveruju u ono što je žena tvrdila, međutim, tokom ginekološkog pregleda lekar je u vagini zaista napipao i izvukao zaglavljenu životinju. Ona se jedva micala, ali je, sećom, preživela incident.

"Gospođa, koja inače ima titulu magistra, glodara je najpre potpuno obrijala i za svaki slučaj mu isekla kandžice, objasnio je lekar kroz smeh za austrijski portal krone.at. Ovaj portal je objavio anonimne ispovesti austrijskih lekara o najbizarnijim slučajevima koje su tokom dugogodišnje prakse imali.

Lekari se neretko susreću sa slučajevima u kojima pacijenti u, svoje ili partnerove, telesne otvore gurnu objekte koje posle ne mogu da izvuku. Tako je jedan Bečlija svojoj partnerki u vaginu gurnuo sijalicu povezanu sa postoljem lampe, pa su i vatrogasci morali da intervenišu.

Oni su najpre morali da skrate postolje dugačko 150 cm, a zatim je Hitna pomoć ženu, sa sve sijalicom u vagini, prevezla u bolnicu.

"Neverovatno je to da je tokom ljubavnog čina lampa bila uključena u struju. Par je imao sreće, jer je sve moglo da ispadne mnogo gore po njih“, objasnio je jedan od lekara koji su radili na ovom slučaju.

tvbest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.