Otkrivena prava istina o Ušću: Ko je i zbog čega finansirao pljuvanje po Karleuši?!

Posle više od godinu dana konačno je otkrivena prava istina o koncertu Jelene Karleuše na Ušću! Posle prave medijske hajke koju su protiv JK, nakon njenog koncerta, vodili gotovo svi mediji, oglasio se jedan od glavnih organizatora koncerta Raka Marić kao i glavni urednik lista "Afera" Predrag Jeremić.

Oni su u emisiji "Opasnice" na tv Happy otkrili činjenice o koncertu koji je protresao čitav region. Raka Marić je u emisiji otkrio strogo čuvanu tajnu da je za koncert prodato više od 25.000 karata, a da je na sam dan koncerta što prodato što podeljeno više od 15.000 karata! Time je demantovao sve one koji su Karleušin koncert nazvali PRAZNIM.

Na njegovu priču se nadovezao i Predrag Jeremić koji je otkrio da su novinari i mediji bili plaćeni da vode antikampanju protiv JK!

- Pojedine kolege su finansirale određene novinare da pišu protiv Karleuše. Ljudi se i time bave. Ne kažem da su to svi radili, ali pojedine suparničke grupacije da - rekao je on u emisiji, a prenosi Opera17.

Sistematska hajka sa namerom da se uništi ime i karijera Jelene Karleuše, nju je koštala mnogo! Nakon medijskog linča i objavljenih laži, Karleuša prvo tuži medije a zatim se povlači u jednu vrstu medijske ilegale razočarana i slomljena. Od pretrpljenog stresa u januaru gubi bebu i odlaže povratak na scenu.

Iako je nudila 100.000 evra bilo kome ko objavi sliku praznog Ušća, do dan danas niko nije objavio dokaz u vidu slike, kao dokaz svoje tvrdnje.

Ko je i zašto želeo da uništi karijeru ali i život Jelene Karleuše ostaje da se sazna u budućnosti. Povodom ovoga kontaktirali smo JK koja nam je rekla:

- Teško mi je da pričam o tome. Doživela sam strahovitu nepravdu i niko nije želeo da mi pomogne i da me zaštiti. Iako su slike i snimci govorili drugačije, nacija je nažalost poverovala u ono što je većina medija bez ikakih dokaza objavljivala. Jedno je sigurno, ja više nikad neću biti ona ista. Razočarala sam se u moju zemlju. Kako je moguće da je čitava Srbija gledala linč jedne žene i da niko nije imao ljudskosti da pomogne ili kaže nešto?! Zato ja prva dižem glas protiv svake nepravde jer sam je osetila na svojoj koži. Sve tužbe koje sam dobila ne mogu nadoknaditi ono što sam ja preživela. Ne želim to nikom. Naravno, borci kao ja uvek ustaju i nikad ne odustaju - zaključuje JK, piše Opera17.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.