ADRENALINSKO LUDILO: Jeste li spremni na najveće užase u ukletoj kući?

Reč je o navodno ukletoj kući u San Dijegu (SAD), u koju odlaze samo teški zavisnici od adrenalina. Ipak, niko od njih nije uspeo da ostane do kraja ove bizarne zabave. Interaktivno iskustvo koje pruža opisano je kao stvarni horor film, a svi događaji se snimaju, tako da gosti mogu ponovo da prožive užas. Takođe, događaji iz kuće prikazuju se uživo na internetu. Osnivač ove bizarne zabave, Ras Mekejmi (55) i njegova devojka Kerol Šulc, kažu da za svaku grupu posetilaca osmišljavaju novi scenario. Takođe, teme se menjaju svake godine, pa gosti bivaju zavezani, strpani u kavez sa zmijama ili trulim jajima, a neki su čak bili i davljeni. U jednoj turi koja traje od 4,5 do pet sati, u kući mogu biti samo dva čoveka, zbog čega se stvorila velika lista čekanja.

Projekat je počeo pre više od 14 godina, a Mekejmi kaže da može rasplakati i odrasle muškarce. On je sa devojkom potrošio više od 500.000 dolara, kako bi od kuće napravio “najstrašnije mesto na Zemlji”.
Uprkos tome što Mekejmi tvrdi da poseta može biti i porodično iskustvo, kao i “Indijana Džouns na steroidima”, učesnici moraju imati barem 21 godinu, ne smeju imati ozbiljan zdravstveni problem, a potpisuju i poseban ugovor pre nego što uđu u kuću. Pogledajte!


Izvor: B92

Pogledajte još