Žene su ponekad prosto GADNE: Stvari koje rade, a muškarci nemaju pojma!

0

Iako bi većina žena volela da u svakom momentu bude savršeno sređena, realnost je mnogo drugačija. Ne samo što žene nemaju dovoljno vremena, neretko je i novac problem da bi uvek bile tip-top. Zato se snalaze na tako genijalan način, da muškarci to nikada ne mogu da primete. Međutim, neke od tih stvari su zaista odvratne.

PERU SAMO ŠIŠKE
Nemate vremena da operete kosu? Operite je samo spreda. Ako imate šiške, operite samo njih nad lavaboom, a ako ne, operite samo prednje pramenove. Potrebno je samo par minuta, a kosa će na prvi pogled izgledati čisto.

BRIJU NOGE SAMO DO KOLENA

Ne možete da stignete da se izdepilirate. Onda obrijte noge samo do kolena i obucite omiljenu suknju. Pazite samo da vas ne vidi partner kada skinete odeću…može da se uplaši.

LAŽIRAJU LAŽNI TEN
Ako vam je skupo da date novac na celu bočicu spreja za samopotamnjivanje, onda lažirajte preplanulost. Recimo, ako nosite farmerice i baletanke ili sandale, izmažite deo stopala koji se vidi bronzerom. Bez odeće ćete izgledati kao da ste zagazili u blato, ali sa farmericama delovaćete kao da ste se upravo vratili sa odmora.

“OČISTE” PRLJAVU ODEĆU OSVEŽIVAČEM PROSTORA

Ako ste previše lenji ili nemate novca za hemijsko čišćenje, odeću možete da isprskate osveživačem za prostor i izgledaće (i mirisaće) kao nova.

PRIKRIVAJU ČUPAVE OBRVE PUDEROM

Ako nemate vremena da čupate obrve, prikrijte dlačice koje štrče sa malo tečnog pudera. Ovo je brzo rešenje, ali može i da deluje još neurednije ako ne pogodite nijansu pudera.

NALAKIRAJU SAMO DVA NOKTA NA NOGAMA

Ako nosite cipele sa otvorenim prstima, a nemate vremena niti para za kompletan manikir, nalakirajte samo prva dva prsta na nogama, to jest samo one koji vire. Iako će izbliza delovati malo neuredno, ko će se još približavati da vam gleda u stopala.

PRELAKIRAJU ISKRZANI NOKAT
Kada manikir počne da se ljušti, to lako i brzo možete rešiti ako preko nalakirate ponovo nokat. Takođe, žene pribegavaju još jednoj metodi-lepljenju veštačkih noktiju. Ako su vam nokti isrkzali, a nemate vremena za manikir, samo ih prelepite veštačkim i delovaćete tip-top sređeni.

Nadlanu / izvor: žena.blic

Foto: yayimages.com / arhiva nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.