Rekli "ne" dadilji: Evo ko će se brinuti o malom Stefanu

- Novak i Jelena nisu želeli da angažuju dadilju za svog sina jer smatraju da mogu sami da se brinu o njemu. U prvim danima oko kupanja i nege bebe osloniće se na patronažnu medicinsku sestru i baka Veru. U Monte Karlo će uskoro otići i Novakovi roditelji Dijana i Srđan, pa će se i oni priključiti čuvanju unuka. Dok beba ne ojača, Jelena neće pratiti supruga na turnirima i biće maksimalno posvećena malom Stefanu - kaže izvor blizak porodici Ðoković

Teniserov naslednik, o čijem rođenju bruji svetska javnost, trebalo bi da s majkom za vikend napusti bolnicu, a već ga čeka spremna dečja soba, koju su za njega uredili mama i tata.

- Prostorija je vrlo jednostavna i nežnih je boja. Krevetac je napravljen po uzoru na onaj u kojem je spavao slavni teniser dok je bio beba, kao i njegova braća Marko i Ðorđe.
Ðoković junior već je dobio nekoliko fan-stranica na Fejsbuku! Brojni tatini obožavaoci s društvene mreže zapratili su i Noletovog naslednika.

Goran Ðoković, Novakov rođeni stric, presrećan je što je postao deda. On je juče celo popodne proveo u Noletovom restoranu, gde je okupio nekoliko svojih prijatelja i nazdravio za unuka. Kad smo mu prišli, ljubazno nam je zahvalio na lepim željama:

- Srećan sam, hvala na čestitkama. Zaista ne mogu ništa da govorim, hvala vam mnogo.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.