Vodič za prave zavodnice: Savladajte umeće “prljavih” razgovora u krevetu

Nemojte glumiti, prepustite se užitku

S godinama veze lako upadnu u rutinu, a izbaviti ih može "bezobrazno" šaputanje na jastuku. Međutim to ne znači da treba da glumite nešto što niste. Ako se nešto čini dobro, jednostavno to partneru dajte do znanja uzdasima i rečima: "Da, nemoj stati" ili "Obožavam kad to radiš". Te reči će doći prirodno, a vi se nećete osećati neugodno ili čudno.

Zavedite ga senzualnim glasom

Jednako kao sa rečima, parovi mogu da se poigraju i sa tonom glasa. Žene uzbuđuju muškarci sa dubljim i hrapavijim glasom, a muškarce pripadnice lepšeg pola sa senzualnim i zavodljivim glasom. Ztao, iskoristite svoju sposobnost oponašanja i unesite strast u krevet.

Dajte mu instrukcije

"Diraj me tu", "Poljubim me po vratu", "Zatvori oči i uživaj" - ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru želju da vas dovede do vrhunca. Osim u krevetu, njih možete iskoristiti kao predigru i dan započeti vrućim SMS porukama.

Inspirišite se erotskim pričama

Ako je parovima neugodno da izmišljaju seksi fraze, kao inspiracija mogu da posluže erotske priče. Čitanjem naglas možete raspametiti partnera i pri tom ne morate sami da izmišljate tekst. Najbolje je izabrati nekoliko dela erotske literature, označiti odlomke koji su na vas ostavili najveći utisak i njima zavesti partnera.

Postavite pravo pitanje

Ako partner ne voli da naređuje, svoje seksi zahteve može da preformuliše u pitanja. Možete početi sa pitanjima "Kako ti se ovo sviđa?" ili "Želiš li da ti radim...?" - to će vas naterati da zamišljate što sve želite da vam partner radi. Vizualizacija povećava šanse za orgazmom.

Komplimenti za veću strast

Komplimenti otvaraju mnoga vrata stoga ih nemojte zaboraviti u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi trbušni mišići, napomenite partnerki da volite njene obline, njen miris... Sve to će razbuktati strasti, opustiti partnera i naterati ga da se još više trudi.

Izvor: tvbest

Pogledajte još