DRAMA ACE LUKASA: Vrištali smo i molili Boga za pomoć!

Aca Lukas je sa suprugom Sonjom i ćerkom Viktorijom preživeo pravu dramu u avionu kad su se u četvrtak uveče vraćali iz Diseldorfa za Beograd.

Iako su planirali da putuju u petak ujutru, Sonja je u poslednji čas zamenila karte za dan ranije kako bi stigli na proslavu rođendana pevačice Dajane Jakšić.

- Let avionom „Er Berlina 5754“ 23. oktobra delovao je sasvim uobičajeno. Uzleteli smo u 21.05, a dolazak je bio planiran za 23.20. Međutim, sve se u jednom momentu pretvorilo u horor film. Mislio sam da ćemo izginuti - priča Lukas i opisuje užase iz vazduha.

- Ceo sat smo leteli u agoniji i nismo znali da li ćemo preživeti. Avion je negde na pola leta zahvatila snažna oluja i krenule su turbulencije kakve u životu nisam doživeo, a imao sam toliko letova i po lepom i po ružnom vremenu. Zgrabio sam dete i snažno je zagrlio jer mi se učinilo da ćemo se srušiti. Sonja je samo prebledela. Stjuardi su se prevrtali između sedišta, ljudi su vrištali, krstili se i molili bogu, nisam verovao šta nam se dešava. Vladala je opšta panika jer niko nije mogao da predvidi niti da nam garantuje kako ćemo se prizemljiti - uznemireno je ispričao folker poručivši da je, na svu sreću, posle sat vremena pilot nekako uspeo da se izbori s neverovatnim vetrom i najzad bezbedno sleti na aerodrom „Nikola Tesla“ 15 minuta posle ponoći.

Izvor: Kurir

Pogledajte još