Otišli na odmor i STRAŠNO se razočarali: Najluđe žalbe!

1. "Toples sunčanje na plaži bi trebalo da bude zabranjeno, veoma je uznemiravajuće za mog muža koji samo pokušava da se opusti."

2."Lokalni vlasnici radnji u Puerto Valartu su veoma lenji... Zatvaraju radnje popodne. Često mi je potrebno da kupujem i u toku njihove "sieste" - morali bi da je zabrane."

3. "Zgrozila sam se na svom odmoru u Goi (Indija) kada sam saznala da u skoro svakom restoranu stavljaju kari u hranu."

4. "Rezervisali smo izlet u aqua park ali nam niko nije rekao da treba da ponesemo svoje kupaće kostime i peškire. Pretpostavljali samo da su uključeni u cenu."

5. "Na plaži je bilo previše peska. Morali smo da čistimo sve kad smo se vratili u sobu."

6. "Videli smo da pesak nije bio kao pesak iz brošure. Vaša brošura prikazuje beli pesak dok je ovaj na plaži bio žućkast."

7. "Niko nam nije rekao da će biti riba u vodi, deca su se jako uplašila."

8. "Iako je brošura jasno rekla da je kuhinja potpuno opremljena, nije bilo sekača za jaja u fiokama."

9. "Bili smo na odmoru u Madridu i imali problem sa taksistima - svi su bili Španci."

10. "Putevi su bili jako nejednaki i truckavi tako da nismo mogli da pročitamo lokalni vodič kroz grad u toku vožnje. Zbog toga smo propustili mnogo zanimljivih stvari."

11. "Trebalo nam je 9 sati da otputujemo kući od Jamajke do Engleske. Našim prijateljima iz Amerike je trebalo samo 3. Čini mi se da to nije pošteno."

12. "Uporedio sam veličinu našeg jednokrevetnog apartmana sa trokrevetnim apartmanom u kom su odsedali naši prijatelji i naš apartman je bio značajno manji."

13. "Bilo je previše Španaca tamo. Recepcioner je govorio španski, kuhinja je bila španska. Niko nam nije rekao da će biti toliko stranaca."

14. "Morali smo da se poređamo i čekamo na čamac a nije bilo klima uređaja"

15. "Ujeo me je komarac. Brošura ništa nije govorila o komarcima."

(old_image)

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još