Mali, prljavi seksi trikovi: Da vam seks nikada ne postane rutina!

1) NE PLAŠITE SE DA ISPUŠTATE ZVUKE (I DA VRIŠTITE)
Vaš stan, vaša soba, vaša sloboda. Opustite se i ispuštajte zvuke ako želite. Samo se prepustite trenutku i vrištite ako vam se vrišti. Vaš partner će se još više potruditi kada vidi kakvo vam zadovoljstvo priređuje.

2) NOĆ ZA ORALNI SEKS

Posvetite jednu noć u nedelji (ili u mesecu) i potrudite se da ga oralno zadovoljite što bolje možete. Te noći izbegavajte penetraciju. Masturbirajte ako ne možete da izdržite. To će mu se mnogo svideti.

3) MOKRA MAJICA

Ne potcenjujte moć mokre majice. Obucite majicu (bez grudnjaka ispod) i gaćice i idite pod tuš. Iz kupatila odšetajte pravo do njega. Tako mokroj neće moći da vam odoli.

4) URADITE POTPUNO SUPROTNO OD ONOGA ŠTO INAČE RADITE

Većina ljudi ima spori i nežni seks u početku, a kasnije ubrzava. Začinite malo stvari i počnite brzo, a posle usporavajte. Potrudite se da prilikom usporavanja vi budete odozgo, jer tako lakše možete da diktirate tempo.

5) PRIČAJTE PRLJAVO

Za to ne morate da upotrebite nijednu „bezobraznu reč“. Samo utišajte glas i pustite da strast govori iz vas na senzualan način. Govorite mu šta vam prija i šta biste voleli da vam radi. Opisujte mu su svoj osećaj dok je u vama ili dok vas ljubi po vratu ili po bradavicama. Posmatrajte njegove rekacije na to i uvidećete da se mnogo više trudi oko ono što ste istakli kao posebno uzbuđujuće za vas.

Nadlanu / izvor: žena.blic

Pogledajte još