OVU PRILIKU NEMOJTE PROPUSTITI: 10 situacija kada će ona sigurno hteti seks!

Evo nekoliko saveta koji (skoro) garantuju da će vam se posrećiti

1. Naleti kreativnosti

Ukoliko vaš partner uživa u svojoj kreativnosti, bilo to u vidu kuvanja, slikanja ili sviranja instrumenta, ove situacije mogu da budu sjajne prilike za seks. Tako da, sledeći put kada vam bude pravila gurmanski obrok, možete da se ušunjate u kuhinju za sjajan seks pre večere.

2. Apstinencija

Ukoliko je žena koju želite bila sama duži period i nije od onih koje žele veze za jednu noć, šanse su da traži pravog tipa za sebe, i sasvim je moguće da ste to vi.

3. Ljubav na daljinu

Veze na daljinu imaju potencijal da budu sjajne za vaš seksualni život jer ćete uglavnom provoditi po par nedelja razdvojeni tako da, kada se konačno nađete, sve što želite je da prožderete jedno drugo.

4. Seksi film

Većina žena ne voli pornografske filmove, ali vrele seks scene iz filmova sa Antoniom Banderasom bi mogle da joj pomognu da dođe u pravo raspoloženje

5. Žurka

Ništa kao plesanje i piće da pomogne oboma da se oslobodite.

6. 14 dan... ili tako nešto

Žene su često napaljene kada ovuliraju, tako da ukoliko je prošlo oko 2 nedelje od njihove poslednje menstruacije sada je pravo vreme da inicirate, ukoliko ona već nije.

7. Ljubomora

(old_image)

Ovde ne pričamo o psihotičnim izlivima, već više o malim ubodima nesigurnosti koji se pojavljuju kada vam se nabacuje druga žena. Nakon večeri u kojoj je gledala kako se njenom muškarcu nabacuju druge žene mogla bi da poželi da vas podseti na razloge zašto ste sa njom a ne sa njima. Ali nemojte da pokušavate da je namerno pravite ljubomornom, to će je samo povrediti i čak pogoršati vaše šanse.

8. Velike količine stresa

Ukoliko je vaša devojka već neko vreme pod pritiskom i poređena je sa muvom bez glave, postoje šanse da će joj vrlo prijati prilika da se oslobodi svojih tenzija. Inače ovo se odnosi i na glavobolje izazvane stresom, često samo - nestanu.

9. Srećne prilike

Ekstremna sreća definitivno može da dovede ženu u raspoloženje, tako da, ukoliko je upravo dobila svoju diplomu, novi posao ili saznala za neku drugu lepu vest, vreme je da joj pomognete da usmeri tu svoju pozitivnu energiju u sjajno seksualno iskustvo.

10. Nakon svađe

Koncept "seksa pomirenja" nije mit. Zagrejana svađa ume da natera krv da proključa i ubrza otkucaje srca, i onda, kada ste skinuli sa grudi sve što vam je smetalo i rekli tačno kako se osećate, možete da okrenete situaciju i sve te uzavrele emocije upregnete u druge svrhe. Uzmite je u svoje ruke i poljubite je strastveno, dalje od toga će sve ići samo po sebi.

Nadlanu / T.D:

Pogledajte još