Stravična nesreća kod Resnika: Sa veselja otišli pravo u smrt!

- Poginule su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena. Takođe, jedna devojka starosti oko 20 godina prebačena je u Urgentni centar sa teškim povredama - rekli su za "Blic" u Hitnoj pomoći. Jedina preživela ima teške povrede koje su opasne po život .

- Devojka stara, takođe, oko 20 godina, zadobila je povrede koje su opasne po život, jer je imala otvoren prelom desne podlaktice, leve natkolenice i desne potkolenice, a bila je bez svesti - rekla je Macura.

Automobil je od siline udarca bio potpuno smrskan, zbog čega su na lice mesta osim policije, intervenisali i vatrogasci.

U Urgentnom centru se bore za život devojke koja je preživela stravičan sudar, a u toj zdravstvenoj ustanovi potvrdili su jutros da je u teškom stanju.

- Devojka koja se i dalje vodi kao NN lice nalazi se na odeljenju Šok "B" što znači da ima veoma teške povrede. Tokom dana ćemo imati više informacija - kažu u Urgentnom centru. Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada se automobil reno klio beogradske registracije sa najmanje četiri putnika zakucao u kamion sa turskim registarskim oznakama na Kružnom putu, kod motela "Hiljadu ruža". RTS javlja da se radilo se o mladim osobama koje su se vraćale sa svadbe. Svi stradali bili su putnici “renoa” dok vozač turskog kamiona nije povređen. Sudar je bio strahovit i prednji deo “renoa” je od siline udarca potpuno smrskan. Tokom policijskog uviđaja na Kružnom putu se stvorila kilometarska kolona automobila i kamiona. U policiji su jutros potvrdili da je sinoć oko 23.50 sati došlo do direktnog sudara putničkog automobila marke "reno klio" i teretnog vozila, u kojem su na licu mesta poginule četiri osobe, dok je jedan zadobila teške telesne povrede. Turski državljanin koji je upravljao kamionom priveden je posle nesreće i zadržan u policijskoj stanici.

Izvor: Blic

Pogledajte još