Protiv Šahtjora ćemo pokazati da vredimo

DONJECK, 30. septembra 2009. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da njegovi igrači spremno dočekuju utakmicu protiv Šahtjora, u drugom kolu Grupe J Lige Evropa i izrazio nadu da će njegova ekipa u sutrašnjem meču pokazati da mnogo vredi.

"Dobro smo radili na treningu i zadovoljan sam. Čast je i privilegija igrati na ovakvom stadionu, važnu utakmicu protiv jakog protivnika. Svi su uslovi da pružimo maksimum", rekao je Stevanović novinarima u Donjecku posle jedinog treninga Partizana uoči utakmice sa Šahtjorom.

Fudbaleri Partizana će biti prva evropska ekipa koja će igrati na novom, modernom stadionu Šahtjora - u Areni Donbas. Stevanović je rekao da je zadovoljan uslovima i terenom.

"Teren je fenomenalan, kao i stadion - svi uslovi su vrhunski i to je ono što fudbalska evropa nudi i traži. Uslovi su sjajni i nećemo imati na šta da se vadimo, nikakav alibi. Na nama je da iskažemo talenat i pokažemo se u pravom svetlu", rekao je on.

Prema najavama iz Šahtjora, ulaznice za utakmicu su rasprodate, a Stevanović veruje da je to dobra prilika da njegovi igrači pokažu koliko vrede.

"Velike utakmice prave velike igrače. Svaki igrač ima priliku da pokaže da je bolji nego što je do sada bio, da je fudbaler evropske klase. Mi imamo kvalitet, a već sam rekao da onaj igrač koji ima tremu, ne treba da igra fudbal. Ovo je utakmica za velike igrače, a mi takve imamo i želim da pruže svoj maksimum", rekao je Stevanović.

Trener Partizana rekao je i da su svi igrači spremni za sutrašnju utakmicu.

"(Trener Šahtjora Mirčea) Lučesku je danas hvalio naše igrače i rekao da nije baš zadovoljan što će igrati protiv Partizana. O svemu smo razgovarali, nema straha, psihološki smo spremni za utakmicu", dodao je on.

Utakmica drugog kola Grupe J između Šahtjora i Partizana igra se sutra od 19.00 po srednjo-evropskom vremenu.
.

Pogledajte još