Rajko Dujmić prisilno hospitalizovan na psihijatriji!

Oproštajna turneja Novih Fosila, u okviru koje su posetili i beogradski Centar "Sava", prilika je za fanove da poslednji put čuju slavni sastav čije je hitove pevala cela Jugoslavija. Međutim, bez autora većine pesama i osnivača grupe. Bend je navodno tražio da se njihov član pismeno obaveže kako će tokom koncerta u Beogradu biti 'čist', ali on to nije hteo da potpiše i razišli su se...

Sanja Doležal: O Rajku više ni reč!
Rajko nam je nedostajao na beogradskom koncertu, ali o njemu niko iz grupe više neće govoriti - kaže pevačica “Novih fosila” nakon vesti da je njen kolega Rajko Dujmić primljen na psihijatrijsku bolnicu.

Rajko Dujmić završio je u zagrebačkoj klinici za psihijatrijske bolesti "Vrapče". Grupa je saopštila da Dujmić najverovatnije neće učestvovati u ostatku turneje.

"Rajkovo je stanje takvo da nakon prisilne hospitalizacije ne može da ispuni ugovorene obaveze. Žao nam je, i nastavićemo da ga podržavamo u pokušajima da se oporavi i ozdravi", navodi se u saopštenju.

Dujmić je, prenosi "24sata.hr", vodio dugogodišnju bitku protiv bolesti zavisnosti, a pred turneju su članovi benda od njega zahtevali da se obaveže ugovorom da će, tokom nastupa, biti "čist". Međutim, on to navodno nije mogao. Ni odsustvo osnivača nije sprečilo beogradsku publiku da uživa u najvećim hitovima benda u punom Centru "Sava", a list dodaje da je bilo suza "sa obe strane" – i kod publike, i kod pevačice Sanje Doležal.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.