fbpx

Nedeljni ljubavni horoskop za period od 27. 10. do 2. 11. 2014.

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovnovi će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom biće strastveniji. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju neku interesantnu osobu.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Bikovi ove nedelje mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnoge mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanci će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekima može da se dopadne osoba koju znaju preko posla.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rakovi ove nedelje mogu biti vrlo zadovoljne razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti dinamičniji, a u vezi će se osećati više strasti. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Lavovi ove nedelje sa partnerom mogu biti u nekom prividnom miru, delovaće popustljivije, ali neće odustajati od svojih stavova. Slobodni Lavovi mogu biti skloni idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Ove nedelje Device će moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vage će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpije ove nedelje mogu osećati prlično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete strast prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu ljubavnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Strelčevi će ove nedelje osećati više razumevanja u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom biti pozitivnog pomaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, moguće preko posal, a biće i onih kojima će odgovarati tajne ljubavne kombinacije.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ove nedelje Jarčevi će imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih pripadnika znaka odnos sa partnerom postaće strastveniji.


VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolije će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na realističniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ribe ove nedelje osećaju više razumevanja u odnosu sa partnerom, ali i dalje neće biti preterano zadovoljne svojom emotivnom situacijom. Nekim Ribama pažnju može privući osoba koja ima veze sa inostranstvom i mogli bi sa njom da se upuste u ljubavnu vezu.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.