TESTIRAJTE SE: Boja kose otkriva vaš karakter

Platinasta plavuša

Samo je 10 posto ljudi na svetu prirodno plavokoso. Ova boja svakako privlači pažnju budući da je izuzetno retka. A sve što je jako retko, privlači pažnju na sebe.

Zlatokosa plavuša

Teško je ne poistovetiti zlatnoplavu kosu sa nekim od dva legendarna poimanja savršene lepote – klasične, zavodljive, elegantne lepotice dostojne crvenog tepiha ili tipične američke devojke iz susedstva. Ali iza seksipila i nevinosti koju na prvi pogled predstavlja, ova boja skriva zabavu, flert i druželjubivost osobe koja je nosi.

Ombre

Ombre je još uvek popularan, uprkos činjenici da su ga proteklih godina poznate i manje poznate dame širom sveta doslovno iskoristile. Izgled tamnog korena, koji postepeno sve više svetli prema vrhovima kose, izuzetno je lak za održavanje, pa osim što otkriva pomodnu osobu, predstavlja i osobu koja voli bezbrižnost, praktičnost, ali i osobu koja ne igra uvek na sigurno.

Brineta

Ne znamo koliko u tome ima istine, ali činjenica je da brinete smatramo najinteligentnijim. Doživljavamo ih kao pametne, zrele i nadarene. Prirodnih brineta je najviše, od svih prirodnih boja kose, no sa nekoliko pramenova ili nijansiranjem prirodne boje prelivom, svakoj smeđoj možete dodati onaj zadivljujući efekat.

Tamna smeđa

Tamna, tamna smeđa koja naginje ka crnoj teška je boja koju treba znati izneti na pravi način i održavati je, ali one devojke kojima stoji smatraju da je vredna truda. U kombinaciji sa bogatim loknama skriva određenu dozu mističnosti, a osobe sa ovom bojom često doživljavamo kao kreativne.

Boja kestena

Baš poput plave boje, i crvena kosa je izuzetno retka. Iz nekog nepoznatog razloga, osobe s crvenkastosmeđom bojom kestena, ne uživaju baš povoljnu reputaciju. Smatramo ih oholim, preponosnim, teško dostupnim. Dobra je strana što takve osobe doživljavamo i kao pustolove, avanturiste i vatrene individue.

Bakreno crvena

Iliti ono što u narodu zovemo riđom ili narandžastom kosom. Vatrena crvenokosa prva nam je asocijacija na ovu boju kose. Ove žene smatramo samouverenim (da ne kažemo tvrdoglavim), odlučnim, i izuzetno strastvenim.

Izvor: Kurir

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.