Stadium X potresao Beograd!

Najbolji party brend u Srbiji proslavio je svoj prvi rođendan na spektakularan način i pokazao da je moguće napraviti događaj na koji će cela zemlja biti ponosna. Mikser House bio je prepun gostiju koji su cele noći imali priliku da uživaju u fenomenalnoj muzici i propratnim efektima kakve ste do sada mogli da vidite samo na svetskim festivalima i događajima elektronske dance muzike (EDM).

StadiumX, DJ-ev i producenti iz Mađarske, apsolutno su oduševljeni beogradskom publikom! Ovi sjajni momci zapalili su masu oko 2 sata posle ponoći, kada su izašli na scenu uz do sada neviđenu ceremoniju otvaranja, koju možete pogledati na snimku. Jedan od najupečatljivih momenata večeri bila je i njihova najpopularnija pesma “Howl at the moon”, kada se Mikser House tresao od skakanja, vrištanja i bio preplavljen konfetama! Ovaj trenutak će dugo ostati u sećanju svima koji su prisustvovali ovom fantastičnom događaju.

Belgrade Banging izdvojio se ovim događajem na srpskoj sceni elektronske muzike. Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister protekao je savršeno, uz veliko zadovoljstvo i oduševljenje svih prisutnih, a ono što je ovaj događaj posebno izdvojilo je sjajna tehnička podrška za koju je bio zadužen Wizard Electronic. Najsavremenija tehnologija koja, prema rečima organizatora, mora biti sastavni deo EDM događaja, učinila je da se Belgrade Banging Birthday nađe u rangu sa svetskim događajima ovog tipa.

Kakva je bila atmosfera možete pogledati na fotografijama, koje zaista govore više od reči!

Belgrade Banging uskoro priprema nova iznenađenja, kao i zimsku sezonu u jednom kultnom beogradskom klubu, tako da pratite novosti i dešavanja najboljeg party brenda u Srbiji na www.belgradebanging.rs.

Pogledajte još