Novi spot Miligrama pred spektakl u Kombank Areni

Ovaj visokobudžetni spot je sniman u Zrenjaninu. Režija je poverena Aleksandru Kerekešu Keki (Visual Infinity), scenografija Nikoli Matijeviću, a u spotu su korišćeni specijalne maske i efekti koji su se do sada upotrebljavali samo u filmskoj industriji! Interesantno je da se u spotu i otkriva kako će izgledati kostimi u kojima će članovi benda nastupati na koncertu.

Pesma “Bulevari/Grad koji prepoznaje ljubav” je priča o momku koji veruje u ljubav, ali ne veruje dovoljno sebi i siguran je da će mu grad koji prepoznaje ljubav pomoći.

(old_image)

Singl će biti objavljen na Miligramovoj Pop Mix komplilaciji hitova sa poslednja tri albuma, koju izdaje u saradnji sa magazinom “Story” 7.novembra!

Balkansko muzičko čudo, kako nazivaju grupu “Miligram”, će na koncertu u Kombank Areni 29. novembra, pružiti publici jedan nesvakidašnji muzički događaj uz nikada do sada viđen produkcijski koncept kod domaćih izvođača.

(old_image)

Poptuno nov doživljaj obećava i saradnja Aleksandra Milića Milija i momaka iz benda “Miligram” sa profesorom Velimirom Abramovićem i fizičarom Goranom Marijanovićem, na osmišljavanju idejnog koncepta koncerta.

Ulaznice za koncert grupe “Miligram” koji će se održati 29. novembra u Kombank Areni, mogu se nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: kombankarena i eventim.

Pogledajte još