Tanja Savić nimfomanka: Sve probleme rešava seksom!

0

Popularna pevačica Tanja Savić ponekad se sa suprugom Dušanom Jovančevićem posvađa u javnosti, o čemu svi govore, ali njih dvoje očigledno sve probleme rešavaju seksom. Naime, Savićeva je u emisiji „Amidži šou“ otkrila da svojim suprugom vodi ljubav nekoliko puta dnevno

– Tanja je došla u emisiju prilično srećna i vesela. S njom su još gostovali Darko Lazić i Emina Jahović. Ognjen se sve vreme šalio sa njima i bila je baš zanimljiva emisija. Kako su se svi gosti ostvarili kao roditelji, Amidžić se našalio sa njima i upitao ih je kakav im je sada seksualni život, jer deca žive sa njima. Naravno, svakako je najzanimljiviji bio odgovor Tanje Savić, koja je objasnila da više puta dnevno ima seks. Kako je to rekla, tako su se svi u studiju iznenadili, ali joj i čestitali na tome – izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na snimanju ove emisije.

– Ja imam seks svaki dan, više puta dnevno – izjavila je Tanja u emisiji koja će se tek emitovati na Televiziji „Pink“, a zatim je Ognjen upitao da li ona iz tog razloga kasni na snimanje emisija, na šta je Tanja odgovorila:

– Pa da, zbog toga – rekla je Tanja i počela da se smeje. Svi u studiju su se zabavljali slušajući Tanjine izjave, pa verujemo da Amidžić ove delove neće izbaciti iz emisije, te će i gledaoci imati priliku da čuju kako je Tanja pričala o seksu, a nadamo se da će Saša Popović imati razumevanja za njeno kašnjenje sledećeg puta.

Pre braka nije imala seks sa Dušanom!

Pre nego što se udala za Dušana, Tanja je pričala da neće stupiti u seksualne odnose pre braka. Naime, u vreme kada je dala jedan od intervjua, bila je dva meseca razdvojena od svog tadašnjeg dečka, te su je pitali kako je izdržala toliku apstinenciju.

– Ovo ti je najbolje pitanje. Nemam taj problem, pošto to i ne radim. Ništa pre braka! Ja sam ti kao Adrijana Lima. Šalu na stranu, ovo čitaju i deca i mislim da očekuju da čuju baš ovakav odgovor. Znači, mogu samo da maštam o seksu. Dok se ne udam – rekla je svojevremeno pevačica.

Nadlanu / izvor: Alo

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.