Želite ga? 10 rečenica koje će odmah napaliti muškarca

Imam iznenađenje za tebe kasnije
Kada malo dete čuje reč iznenađenje ono se odmah oraspoloži. Tako i muškarci! Ove reči u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje, rekao je seks ekspert dr. Ijan Kerner. „On će odmah početi da razmišlja o svim stvarima sa kojim biste mogle da ga iznenadite, što započinje predigru satima pre nego što se vidite.“ A vi znate šta uzbuđuje vašeg muškarca.

Noćas ću se pobrinuti za tebe
Uzimanje i davanje su esencijalni u svakoj vezi, ali ponekad je veče totalnog davanja (koje će se isplatiti u budućnosti naravno) neverovatan način da zagrejete stvari. Ne samo da će se vaš partner osetiti kao da ćete se pobrinuti za njegove potrebe, već je i to mali podsetnik da ga i dalje smatrate seksipilnim da jedva čekate da provedete veče u ispunjavanju njegovih želja, rekao je dr. Kerner.

Mirišeš neverovatno ovog jutra
Zvuči jednostavno, ali nagoveštaj o tome da ga smatrate privlačnim je njemu sasvim dovoljan da se oraspoloži. Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju izrazito privlačnim činjenicu da njihove žene obraćaju pažnju na specifične detalje na njima. Ukoliko mu date komplimet i izađete iz kuće i ponovite to za nekoliko sati, vi mu stavljate do znanja da i dalje mislite na njega, rekla je dr. Alin Zoldbord, sertifikovana seks terapeutkinja iz Bostona. Nije važno da li nosi vaš omiljeni džemper ili ne, obraćanje pažnje na to šta radi muškarcima svakako veoma prija.

Barmen u kaficu je flertovao sa mnom danas
Čarli (40) koji je oženjen četiri godine rekao je da se pomalo uzbudi kada čuje da je neko započeo flert sa njegovom ženom. On zna da to ne vodi ničemu, ali jednostavno voli činjenicu da lokani klinac smatra njegovu ženu privlačnom. Malo bezopasnog fletrovanja može da unapredi vašu vezu, zato što podseća vašeg partnera da ste i dalje poželjne i da je baš on taj srećnik koji može da ima vas, rekla je dr. Džen Ficpatrik, bračni savetnik i psihoterapeut iz Njujorka. Trik je u tome izabrati nekoga relativno aninomnog i bezopasnog poput lokalonog konobara, jer ukoliko kažete da je to kolega s posla možete izazvati strašnu ljubomoru.

Ponesi večeras flašu vina
Ili da pokupi večeru iz vašeg omiljenog restorana. Šta god da je u pitanju, postoji razlog zašto je hrana toliko isprepletena sa seksom. O vino da i ne govorimo. Postavljanjem opuštene atmosfere svake večeri vi pomažete oboma da se unapred relaksirate i sa uživanjem mislite na veče koje sledi.

Zar ne izgledam sjajno u ovome?
Samopouzdanje je najjači afrodizijak, rekao je dr. Kerner. Nije važno da li vi tog trenutka mislite da imate neki kilogram viška ili mrzite neku nesavršenost na sebi dopustite vašem partneru da vidi koliko se dobro osećate u svojoj koži. I kada mu pokažete, on će definitivno zadržati tu suknju, a ono što je ispod nje će biti stvar o kojoj će razmišljati.

Stalno razmišljam o onome kada si...
Podsećanje vašeg partnera na specifičan događaj iz prošlosti stavlja njegovo razmišljanje direktno u stanje misli o budućim događajima, rekao je dr. Kerner. Pričajući o uspomenama može pomoći u tome da bolje definišete stari koje volite i želite. Ko kaže da praksa stvar ne čini savršenima?

Trebaš mi
Želim te i potreban si mi su primarne rečenice koje podsećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju delite, rekla je voditeljka emisije Sex with Emily i autorka knjige Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight. To je dirty talk bez upotrebe konkretnih dirty reči, i specijalno ima efekta dok mu šapućete na uvo dok oko vas ima drugih ljudi.

Nedostajao si mi
„Moja žena mi ovo govori čak i kada smo samo bili razdvojeni tokom radnog vremena,“ rekao je Dejvid (37) koji je oženjen tri godine. „To je šašavo, ali stavlja veliki osmeh na moje lice jer je i ona meni nedostajala.“ Kratke fraze koji vas oboje podsećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoja osećanja bez pompeznih velikih reči (ne kažemo da treba da ih zaboravite), rekla je dr. Elene Kener, terapeut i koautor knjige The Selfish Path to Romance: How to Love with Passion and Reason.

Hvala ti
Mala zahvalnost – iako je u pitanju glupost – čini mnogo. „Znam da moja žena ima mnogo obaveza i ja zaista želim da joj pomognem,“ rekao je Rus (35) koji je u braku pet godina. „Kada to radi, ona me čini da se osećam kao da smo pravi tim.“ I to svakako utiče na spavaću sobu.

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.