Mirijevo u crnom: Molimo se bogu da Valentina preživi!

Ovim rečima se juče obratio novinarima otac Valentine Mihailović (20), jedine preživele putnice iz “reno klija”. Njeno stanje je i dalje kritično, a lekari Urgentnog centra se bore za njen život. U sudaru “renoa” i turskog šlepera pre tri dana na Kružnom putu poginuli su Valentinin momak Danijel Dominković (22) i prijatelji Kristijan Fazlija (20), Isidora Demir (19) i Sead Kruezi (20).

- Tragedija, šokirani smo. Celo naselje se moli da Valentina preživi. Ona je divna i vredna, završila je medicinsku školu i čekala posao medicinske sestre. Roditelji su joj očajni - ispričale su nam komšije Mihailovića iz beogradskog naselja Mirijevo.

Neutešna porodica je neprekidno u Urgentnom centru.

- Svi se nadamo, njeni roditelji su divni i radni ljudi. Nisu zaslužili da im se ovo desi - kažu komšije.

Porodica poginule Isidore Demir nije juče želela da razgovara.

- Ovo je velika nesreća, ali ne možemo da govorimo o tome - rekla nam je devojka koja je otvorila vrata kuće na Dorćolu u kojoj je Isidora živela.

Turskom kamiondžiji E. I. (57), za koga se sumnja da je zaspao za volanom i izazvao nesreću, sinoć je, na predlog tužioca, određen pritvor od mesec dana zbog mogućnosti bekstva. Kako “Blic” saznaje, vozač šlepera je tvrdio da nije kriv za nesreću i da nije zaspao za volanom.

Pogledajte još