Tajna pesme ”Ljubav fatalna” je otkrivena: Marina podvalila Ceci Ražnatović!

0

Hoće li se ovo odraziti na njihovo dugogodišnje prijateljstvo?

Najpoznatiji srpski autori Marina Tucaković i njen muž Futa Radulović podvalili su Ceci Ražnatović pesmu Zorice Marković!

Zorica je 1989. godine objavila album na kojem se nalazila numera “Života mi mog”, a tu istu pesmu, šest godina kasnije, snimila je Ceca pod nazivom “Ljubav fatalna”.

Pesma je u njenom izvođenju postala hit, koji se i dan-danas peva po klubovima, dok je za Zoričinu verziju malo ko čuo. Melodija obe numere je ista, dok je Marina promenila tekst, a Futa aranžman. Oni nisu tražili dozvolu od Markovićeve, koja im je uredno dala novac za pesmu.

Zorica priznaje da je Ceca napravila veći hit od nje.

Znam da je Ceca snimila pesmu posle mene i velika mi je čast jer je ona odlična pevačica i velika zvezda. Poštujem Marinu i Futu i sa njima sam imala divnu saradnju. Ne mogu da se setim koliko sam platila numeru jer je to davno bilo. Cecina pesma je postala hit i bolje je prošla od moje. Kada se snimi album, nikada ne mogu sve pesme dobro da prođu, uvek se izdvoje dve-tri, a ja na tu numeru nisam stavljala akcenat jer su neke druge bolje prošle. Marina i Futa mi nisu tražili dozvolu da Ceci daju moju melodiju, ali tokom naših razgovora i druženja smo pričali na tu temu. Meni takve stvari mogu samo da imponuju i nikada se neću naljutiti ako se nešto pošteno radi – izjavila je Zorica.

Marina tvrdi da melodija nije ista.

Ne znam za to, prvi put to čujem. Ma to nema veze sa životom, melodija sigurno nije ista. Morate pitati mog muža, on je radio, ja sam pisala tekst – kaže Marina.

Futa nije odgovarao na pozive.

Prosudite sami:

Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.