Rodbina vas gnjavi što nemate devojku? Evo rešenja za vas!

Nema više razloga da se bojite napasnih tetki, strina, ujni... Rešenje se zove Invisible Girlfriend. Putem ove usluge možete stvoriti virtuelnu devojku koja će vam slati poruke, zvati vas, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili vam slati poklone.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Matt Homan, objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu, nego jednostavno da bi služila kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti devojku, nego samo pomoći da izmišljena priča o devojci bude uverljivija. Usluga je još u beta fazi, a trebala bi da bude dostupna krajem godine. Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara.

Ono što bi devojkama moglo biti zanimljivo jeste činjenica da putem ove usluge mogu da zarade pravi novac! Naime, ko će glumiti te virtuelne devojke ako ne korisnice koje pošalju svoje selfieje. Iz Invisible Girlfriendsa tvrde da će prvi put kada vaša fotografija bude upotrebljena kao virtuelna devojka biti besplatan, ali svaki idući izbor će biti - plaćen.

Izvor: radiosarajevo.ba

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.