7 pogrešnih tipova muškaraca koje moraš da preživiš dok ne dođe onaj PRAVI!

1. Idiot

Kratko i jasno: muškarac koji nije imao apsolutnog nikakvog poštovanja ni prema tebi ni prema tvom vremenu, koji je slao poruke iza ponoći i baš nikad te nije izveo među ljude.

2. Predobar

To je onaj koji je bio lud za tobom i raduje se svakom tvom hiru i I redono ih ispunjava. Međutim, to nije nimalo privlačno.

3. Lep a glup

Da si površna, on bi bio savršen. Ovako, on je bio samo zgodan dečko, s jednom velikom manom, preko koje nisi mogla da pređeš. On je savršen primer onog s kojim se poigraš i nastaviš dalje.

4. Nevaljali

Svaku od nas je u jednom trenutku privukao jedan takav. Ali, brzo nas je i pustio, jer takav odnos nije održiv na duge staze.

5. Dete u telu odraslog čoveka

To je onaj tip koji baš nikad neće odrasti, koliko god ti verovala da je to samo faza. On će živeti na maminom kauču još godinama i još godinama će jedva čekati vikend da izađe napolje i da se napije. Sve dok se jedan dan ne probudi i shvati da ništa nije postigao u životu, a tada će biti prekasno.

6. Zaljubljenik u karijeru

Nije problem izlaziti s nekim ko ima posao i trudi se nešto da postigne. Problem je biti s nekim ko ne zna ili ne želi da napravi balans između poslovnog i privatnog života.

7. Mamin sin

On je drugačiji tip od detinjastog momka. On može biti vrlo odrastao muškarac, s svojim stanom, finansijama i slično, ali je i dalje vezan za mamu kao da se nikad nije odselio. Svi volimo svoje roditelje, ali i tu treba postaviti granicu, a ovaj tip je ne poznaje.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još