Program vežbanja koji treba da bude dostupan u svakoj teretani!

Čovek je nazvao kompaniju i naručio njihov program koji garantuje da ćete za pet dana izgubiti 5 kilograma.

Sutradan, čuje se kucanje na vratima. On otvara, a pred njim se nalazi prelepa, atletski građena 19-godišnja devojka gola ko od majke rođena, koja nosi samo dve stvari - Nike patike za trčanje i natpis oko vrata. Na njemu piše "Ako možeš da me uhvatiš, možeš da me imaš."

Bez razmišljanja, on pojuri za njom. Nakon nekoliko kilometara, zadihan i preznojen, on odustaje. ista devojka se pojavljivala naredna četiri dana, i ista stvar se događala. Petog dana je stao na vagu, i oduševio se kad je otkrio da je skinuo 5 kilograma.

Rešio je da ponovo pozove istu kompaniju, ali je ovaj put naručio njihov program koji garantuje gubljenje 10 kilograma za 5 dana.

(old_image)

Sutradan, čuje se kucanje na vratima, on otvara, a pred njim se nalazi najzgodnija, najseksepilnija žena koju je ikad video. Na sebi ima samo "rođendansko odelo" i dve stvari - Reebok patike i natpis oko vrata. Na njemu piše "Ako možeš da me uhvatiš, možeš da me imaš." Pa, možete misliti da je potrčao za njom kao mahnit. Devojka je u odličnoj formi, i on se zaista trudi, ali nema sreće. I tako naredna 4 dana. Petog dana, osim što otkriva da je u mnogo boljoj formi, saznaje da je smršao 10 kilograma, kao što je reklamirano.

Odlučuje da ide na sve ili ništa, zove kompaniju, i naručuje program koji garantuje gubitak 22kilograma za 7 dana.

"Da li ste sigurni?" pitaju ga iz kompanije kad je nazvao "Ovo je naš najrigorozniji program."

"Apsolutno" on odgovara "nisam se osećao ovako dobro godinama."

Sutradan, čuje se kucanje na vratima, on otvara, a pred njim se nalazi ogroman mišićav muškarac, koji na sebi nosi samo dve stvari - roze patike za trčanje i natpis ka kome piše "Ako te uhvatim, tvoje dupe je moje!"(old_image)

Te nedelje je izgubio 30 kilograma!

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još