19 godina su zajedno, ali sada su na korak od razvoda!

Sportista Savo Milošević i njegova supruga Vesna nakon 19 godina braka trenutno imaju veliku krizu, te su na korak od razvoda.

Dobro obavešteni izvor je otkrio da je njihov brak već duži perod na klimavim nogama, te da se supružnici u poslednje vreme nigde više ne pojavljuju zajedno. Tako je prošle nedelje proslavljeni fudbaler sahranjivao strica u Bijeljini, dok je njegova lepša polovina uživala je u Beogradu na modnoj reviji sa drugaricama.

(old_image)

- Savo i Vesna su 19 godina u braku, za sve te godine ona je bila potpuno posvećena njemu i deci. Već godinu dana ne funkcionišu kao ranije. Oni su ranije izlazi zajedno, sada izlazi svako sa svojim društvom. Vesna je ove godine bila mesec dana na letovanju sa drugaricama, dok je Savo bio nekoliko dana u Crnoj Gori sa svojim drugovima. Često je počeo da izlazi i uvek su u društvu i neke devojke. Odnosi su im zahladneli i to ne mogu da sakriju, ali se trude zbog dece da budu u korektnim odnosima. Ne znam konkretan razlog razlaza jer su se nekada baš voleli - rekao je izvor blizak fudbaleru za "Alo!".

Savo za sada nije potvrdio, ali ni demantovao ove informacije.

Pogledajte još