Tragedija u Prijedoru: Utopili se otac i sin

S njima se na prečki traktorske prikolice vozila i komšinica sa detetom, a njih dvoje su, na sreću, lakše povređeni. Posle tragedije, na mestu nesreće vladao je gotovo potpuni muk. Nebo je zaparao samo jecaj ujaka koji je gledao kako su iz kanala izvlačili kobni traktor.

- Niko ne zna šta se desilo. Jednostavno je skrenuo s puta, odjednom. Jedna komšinica i njeno dete bili su s njima. Kaže da je pokušala da spasi Danijela, ali ga je otac držao i nije mogla da ga iščupa iz njegovih ruku, pa se utopio. Izgleda da je čovek jednostavno izgubio kontrolu nad volanom i desila se nesreća - priča Dušan Zec, komšija koji je došao na mesto tragedije.

Prema rečima patologa Nikoline Balaban, reč je o zadesnoj smrti oca i sina, čiji je uzrok utapanje.

Otac i sin su se traktorom vozili lokalnim asfaltiranim putem iz sela Jelićka prema Omarskoj. Policija još istražuje uzroke ove nesreće.

- Do nesreće je došlo u petak, oko deset časova ujutro. Dva lica su smrtno stradala, a do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač traktora „zetor“ sleteo s puta u odvodni kanal rudnika „Arselor Mital“. O saobraćajnoj nesreći obavešten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mere radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do ove tragedije - izjavila je portparolka Centra javne bezbednosti Prijedor, Marija Matić.

Izvor: Novosti

DECA
Milenko Korov imao je tri sina, jednog četrnaestogodišnjaka, drugog šesnaestogodišnjaka, a najmlađi Danijel nastradao je s njim na, za ovu porodicu kobni, Lučindan.
Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.