Novi film Džoša Brolina

LOS ANĐELES, 1. oktobra 2009. (Beta) - Američki glumac Džoš Brolin biće junak drame "Kartel", koju će Asger Let od januara snimati u Sjudad Meksiku, objavio je dnevnik Varajeti. Brolin će u filmu zameniti Šona Pena, koji je od uloge odustao u junu, iz privatnih razloga.

Brajan Grejzer biće producent filma za kompaniju Imadžin entertejnment. U filmu, za koji je scenario napisao Piter Krejg, Brolin će igrati muškarca koji pokušava da zaštiti svog sina nakon brutalnog ubistva njegove žene u mračnom svetu meksičkih kartela. Drama je inspirisana italijanskim filmom "La Scorta" iz 1993, pričom o četvorici policajaca koji čuvaju specijalnog tužioca koji pokušava da privede pravdi šefove mafije.

"Kartel" će biti debi u oblasti igranog filma za Asgera Leta, koji je 2006. snimio dokumentarni film "Ghosts of Cite Soleil" .Posle uspešnih filmova "Nema zemlje za starce" i "Američki gangster", Brolin je nominovan za Oskara za film "Milk". Nedavno je dovršio snimanje novog filma Vudija Alena koji još nema naziva, kao i drame "Jonah Hex". Američki glumac uskoro će početi snimanje filma "Volstrit 2" Olivera Stouna.

Pogledajte još