MOMCI, ovi seks saveti su za vas - ne propustite ih!

Predigra je bitna
Ali je nekako momci ili preskoče ili ubrzaju. A svaki voz mora da stane na nekoliko stanica dok ne stigne na cilj. Napuni se i isprazni. Zato, ne hitajte u Pleasuretown, a da niste nekoliko puta stali u Foreplaytown. I nikako nemojte da idete ekspresnim vozom. Ti imaju tendenciju da se kvare. Često.

Nikako nemojte samo da nam zgrabite grudi

Naše grudi nisu košarkaška lopta već deo koji itekako ako se pažljivo sa njim barata može da raspali našu pohotnu želju. Budite nežni, kao da imate pekarske ruke. Gentle.

Ne ulazite u nas kao da vozite ferari 300 na sat

Momci, slowdown. Polako. Orgazmi nisu neka mašina koju morate da udarite što jače i snažnije da bi radila, odnosno da biste postigli najbolji mogući rezultat.

Ako radite nešto što ne može ni vas, a ni nas da napali, prestanite

Svaki muškarac može da provali kada žena uživa, a kada joj nešto smeta, kada joj prosto neka poza, ili tehnika ne odgovara. Zato, kada to primetite, stanite. I nema veze ako ste se umorili, a ništa niste postigli. Seks nije marathon, niti ste vi večeras u finalnoj trci. Dešava se. Sutra će biti već bolje.

Svi vole oralni seks

Da, znamo da nam ne verujete, ali da, i mi cure volimo oralni. Neke ga čak i preferiraju.

Preuzumanje kontrole nije loša stvar

50 nijansi sive nije bez razloga, postao bestseler. Najnovije studije pokazuju da čak 50 odsto dama voli kada je muškarac gore i kada je on glavni, onaj koji kontroliše.

Ali, ako nas pustite da mi vodimo glavnu reč, to ne znači da ste manje muško

Ako ona preuzme kontrolu, vi se samo prepustite. Uživaćete jednako, a možda i više, pritom učinićete devojci.

Ako niste znali u seksu postoji više od 3 poze

Ok je da radimo one stvari koje nam prijaju, ali s vremena na vreme treba isprobati nešto novo. Zato kliknite na shuffle na iPodu.

Dole, pažljivo, niste telegrafski operater iz 1942.

Nemojte da nam "operišete" klitoris kao da šaljete telegraf ili poruku Morzeovom azbukom kroz vaginu u šestu dimenziju. Nijedna žena ne uživa ako joj kao hirurg ili još gore, automehaničar, operišete po vagini.

Za analni seks vam je potrebna pozivnica

Ukoliko vam nismo dale dozvolu, da vam nije palo na pamet da sami bez poziva i našeg pristanka krenete u akciju. Jer oov je greška koja će vas skupo koštati.

Nadlanu / izvor: cosmopolitan

Pogledajte još