TINEJDŽER NAPAO STARICU: Spaliću te ako zucneš da sam te tukao i silovao!

Živadin mi je upao u kuću, napao me i pretukao! Zamalo da poginem, a pretio mi je i da će me zapaliti ako se nešto sazna!
Ovo je, kako saznajemo, D. I. (74) iz sela Lozovik kod Jagodine ispričala komšinici Branki nakon što ju je u subotu ujutro pretukao i navodno silovao komšija Živadin Živanović (19), posle čega je pobegao, a policija još traga za njim. D. I. je ispričala i da je Živadin na prevaru ušao kod nje.

Sestra ga brani
NE VERUJEM DA JE SILOVAO!
U kući osumnjičenog mladića u Lozoviku juče nismo zatekli njegove babu i dedu, samo maloletnu sestru. - On je miran i dobar, nikad nije bio nasilan. Izlazimo zajedno, druži se s mojim drugaricama. Nikad nijednu od njih nije napao. Zato i ne verujem da je istina to što pričaju - kaže sestra.

- U subotu ujutru D. I. je došla kod mene na kafu. Imala je modrice po licu i usna joj je bila rasečena. Pitala sam je šta joj se desilo i tad mi je preplašeno ispričala da ju je Živadin napao - kaže Branka.
Ona dodaje da joj je D. I. rekla da je u petak uveče bila kod rođaka na slavi i da je oko 22 sata došla kući.
- U zoru je čula lupanje po vratima. Upitala je ko je, a Živadin joj se lažno predstavio kao rođak i rekao da joj curi česma u dvorištu. Onako sanjiva, D. I. mu je poverovala i otvorila mu vrata - ispričala je komšinica.

Tad je Živadin uhvatio D. I. za ramena i uvukao je u kuću!
- Rekla je da je bio pijan i da ju je pesnicom udario u nos! Tukao ju je i pretio joj da ne smem nikom da zucne šta se desilo - ispričala je komšinica.

Naša sagovornica kaže da se D. I. uplašila da bi Živadin mogao ponovo da je povredi.
- Zbog toga je htela da sakrije sve što se dogodilo. Međutim, u subotu je otišla na groblje. Tamo su je druge komšije pitale zašto je izubijana. Ona se tad slomila i ispričala da ju je Živadin silovao! Komšije su odmah pozvale njene ćerke koje su D. I. odvele kod lekara - kazala je Branka.
Izvor: kurir

Pogledajte još