Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 03. novembar - nedelja, 09. novembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje treba da iskoriste povoljne prilke u emotivnim odnosima i reše probleme koje ih opterećuju, jer će kasnije za to imati manje šansi. Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakata, dok će zauzeti imati stabilniji odnos sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovima ove nedelje prisustvo Venere u sedmoj kući partnerstva može doneti povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neki mogli prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti će se truditi se da sa partnerom obnove ljubavni odnos.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove nedelje imati povoljnije prilike na emotivnom planu, što će slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to rade. Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka novaj veza.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje neće biti tako zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, neki mogu biti skloni preispitvanju emocija, i pred partnsra postavljati besmislene zahteve. Slobodni će imati novih poznanstava, ali će to ostajati na nivou površnih kontakata.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će se ove nedelje više truditi da uspostave poztivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koj može bit zauzeta.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva i emotivne veze. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore sa partnerom, i želeće da stabilizuju odnose u vezi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje osećati intenzivnije emocije prema voljenoj osobi, pa mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa u ljubavnoj vezi, dok će slobodne Škorpije, zahvaljujući Veneri u svom znaku, postati poželjiniji i interesantniji za suprotni pol.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje sa partnerom imaju odnos sa više međusobnog uvažavanja, a emotivna vezi dobiće na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresirani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici znaka će osećati prilv energije koju mogu usmeriti na druženje, a biće i više šansi za nova poznanstva i emotivne veze.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu očekivati nerazumeavnje u odnosu sa partnerom koji je bio tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Slobodni pripadnici zanka imaće šanse za nove kontakte, naročito ako budu na nekom putovnaju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

conopljanews

Pogledajte još